NOVO - Robinzonski Kamp Brdo Zminjak u srcu Parka prirode Žumberak poziva Vas na posve drugačiji i jedinstven odmor - 2 dana i 1 noćenje u visećem šatoru u krošnjama za do 3 osobe!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Stvorite prekrasne uspomene spavajući na drveću i pod zvijezdama... Kupon vrijedi do 01.10.2023.

Dosta Vam je grada, ispušnih plinova automobila i smoga? A kome nije! Vikend ili slobodan dan u prirodi idealna je prilika za napuniti pluća čistim zrakom i baterije za novi radni tjedan. 

Robinzonski kamp Brdo Zminjak smješten je u prirodnome ambijentu Jelenići, samome središtu Parka prirode Žumberak - Samoborsko gorje te je idealna destinacija za odmor.

Poboljšajte svoje iskustvo kampiranja i stvorite prekrasne uspomene spavajući na drveću i pod zvijezdama. Safari Stingray dizajniran za do 3 osobe (i svu njihovu opremu) ima ugrađenu nevidljivu mrežicom protiv insekata Grade 4. Poliesterska tkanina može se ukloniti za fantastične poglede i ljetni povjetarac, ali kada je pričvršćena, potpuno zatvara šator i drži vas i sve ostalo unutra, potpuno suhim čak i pri najjačim pljuskovima. Veliki središnji otvor olakšava ulazak i izlazak iz šatora.

U ponudi smještaja Vas očekuju: noćenje u visećem šatoru ● zaštitna mreža protiv insekata ● hammock ● ognjište ● roštilj ● čajna kuhinja (zajedničko korištenje) ● vanjski prostor gdje gosti mogu jesti (zajedničko korištenje) ● osnovni pribor za kuhanje (zajedničko korištenje) ● posuđe i pribor za jelo (zajedničko korištenje) ● mini hladnjak (zajedničko korištenje) ● besplatan parking u sklopu smještaja uporaba sanitarnog čvora (zajedničko korištenje) ● uporaba tuš kabine (zajedničko korištenje; korištenje na starodoban način) 

Friendly savjet - za udobno noćenje u visećem šatoru preporučujemo ponijeti vreću za spavanje ili topli pokrivač, kako bi vam bilo što udobnije prenoćiti na otvorenome. :)

Smjestili ste se u Robinzonski kamp i voljeli bi ste provesti ostatak dana aktivno te istraživati okolicu, a ne znate kamo biste se uputili? 

Predlažemo vam mapu sa opširnim destinacijama koje nudi Park prirode Žumberak - Samoborsko gorje! Volite li planinariti i uživati u prirodi, Žumberak je idealno mjesto za vas sa preko 350 kilometara označenih planinarskih staza, a ako imate bicikl imamo i pripremljene i označene biciklističke staze.