Gastro gušti u zelenoj oazi otoka Paga - uživajte u Šimunima i bogatoj mesnoj ili ribljoj plati vrhunskih delicija uz čašu vina za 2 osobe u restoranu Olea...

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 17.09.2023.

Villa Olea je mali obiteljski hotel sa tradicijom od 2001. godine i sastoji se od mini hotela sa bazenom i restorana Villa Olea.

Mesna plata: rebarca kotleti, ćevapi, piletina ražnjić, povrće sa žara, pommes + 2x 0,1l vina graševina Krauthaker ili vina cuvée Krauthaker 

Riblja plata: riba po izboru šefa, lignje, dagnje, škampi, tuna i krumpir sa blitvom + 2x 0,1l vina graševina Krauthaker ili cuvée Krauthaker

Restoran i pizzeria Villa Olea - tradicija od 2001. godine

Kvalitetne namirnice, pripremljene po našim tradicionalnim receptima, spoj kontinenta i mediterana, osigurat će vam odličan užitak. Poznatu pašku janjetinu i hobotnicu našeg mora pripremamo ispod peke. Bilo da izaberete mesna ili riblja jela, pizzu, tjestenine, rižota… sigurni smo nećete pogriješiti.

Naša terasa je prostrana, sastoji se od otkrivenog dijela i natkrivenog dijela. Spoj kamena i hrasta, zelenilo maslina i začinskog bilja, pružit će predivan osjećaj u vrućim danima i večerima.

Dobro došli u Šimune - zelenu oazu otoka Paga

Šimuni su malo ribarsko selo smješteno na jugozapadnoj strani otoka Paga, udaljeni svega 15 minuta vožnje od trajektnog pristaništa Žigljen. Sastoje od tri prirodne uvale. 

U sjevernoj uvali smjestila se ACI Marina Šimuni, središnja uvala je namijenjena ribarskim brodicama kojima služi kao luka, a u trećoj, južnoj uvali smjestila se pješćana plaža duljine 2 km koja pruža užitke mnogobrojnim turistima.