[25.-26.08.] TOP ponuda za spektakl u Vodicama - 2 dana i 1 noćenje na bazi polupansiona u depandansi Blue & Green Imperial Park Hotela i ulaznice za koncert ŽELJKA SAMARDŽIĆA u klubu La Playa!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda vrijedi za 2 osobe te isključivo za 25.08.-26.08.2023.

DEPADANSA BLUE & GREEN smještena je uz Imperial Park Hotel u Vodicama. Kao i hotel, depandansa se nalazi u neposrednoj blizini šljunčane plaže i mediteranskog parka te je kategorizirana s dvije zvjezdice. Svojim gostima pruža se mogućnost korištenja svih dodatnih sadržaja koji se nude i gostima hotela Imperial. 

IMPERIAL PARK HOTEL

Smješten u borovoj šumi samo korak do plaže, hotel Imperial je idealna oaza za sve goste. Udaljen svega jedan kilometar od centra Vodica, savršen je za obiteljske i romantične odmore. U sklopu hotela nalaze se klimatizirani pansionski i à la carte restoran, aperitiv-bar, TV sala i snack-barovi.

VODICE su dalmatinsko turističko središte, poznato po svojoj živosti, raznolikosti turističke ponude i ljubaznim domaćinima. Jedan su od deset najvećih turističkih centara hrvatskog Jadrana, koji ostvaruje preko 500 000 turističkih noćenja.

Duge šljunčane i pješčane plaže na zapadu i istoku grada, bogata turističko-ugostiteljska i trgovačka ponuda, razvijen kulturno zabavni život te brojni programi izleta, rekreacija i bavljenja sportom, čine turističku ponudu Vodica kvalitetnom i prepoznatljivom.