[DO 50% POPUSTA!] Aktivna manualna terapija u centru Zagreba - fizikalna terapija 30 minuta magneta/struje ili 15 minuta TECAR/UZV/lasera u 5 ili 10 dolazaka!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 15.10.2023.

Aktivna manualna terapija - mjesto gdje struka i znanost pomažu u otklanjanju bolova i nelagode, jer zdravlje je uvijek na prvom mjestu! 

TECAR TERAPIJA

Dijatermija sa kapacitivnim i rezistivnim prijenosom energije ili TECAR terapija je inovativni tretman u području  fizikalne medicine i rehabilitacije. Provodi se preko aplikatora ili elektroda, koje dovode energiju direktno tamo gdje je potrebno terapijsko djelovanje. Koristi se u liječenju trauma i mišićno – koštane patologije.

Tretirajući povrijeđeno mjesto biokompatibilnom radijalnom energijom ubrzavaju se metabolički procesi. Aparat se koristi u ortopediji, neurologiji, reumatologiji, neurokirurgiji, kao i rehabilitaciji sportskih ozljeda. Analgetski efekt terapije traje i do 48 sati nakon primjene.

ULTRAZVUK

Terapijski ultrazvuk je oblik terapije dubokom toplinom koju stvaraju zvučni valovi. Kada se primjenjuje na mekim tkivima i zglobovima, zvučni valovi djeluju kao mikro-masaža koja pomaže smanjiti oticanje, povećava protok krvi i smanjuje bol, ukočenost i grčeve. Tijekom primjene koristimo kontaktno sredstvo (gel ili vodu), ali možemo primijeniti i lijek kao kontaktno sredstvo i tada terapiju nazivamo sonoforeza.

MAGNET

Prodiranjem magnetskog polja kroz tijelo zahvaćena je svaka stanica koja se nalazi unutar tog polja. Pokreću se ioni u stanici i izvan nje te se ubrzava prolazak iona kroz staničnu membranu što pozitivno utječe na metabolizam stanice. Magnetsko polje normalizira razlike električnog potencijala stanice i poboljšava opskrbu stanice kisikom što u konačnici znači brže cijeljenje tkiva.

LASER

Laserska svjetlost je stimulirana emisija elektromagnetnog zračenja iz spektra neionizirajućeg zračenja. To je jako usmjeren snop koherentne monokromatske (infracrvene ,vidljive ili ultraljubičaste) svjetlosti. U fizikalnoj medicini se koriste laseri male snage koji ostvaruju biostimulativni efekt bez termičkog efekta i bez morfoloških promjena obasjanog tkiva.

ELEKTROTERAPIJA

Elektroterapija je vrsta fizikalne procedure prilikom koje koristimo određene vrste elektro-impulsa u svrhu poboljšanja cirkulacije, provodljivosti živaca, smanjenja bolova i jačanja atrofirane muskulature.