Kupon vrijedi za 26.08.-01.09. ili 02.09.-30.09.2023.

CAMPING DIONIS ZATON

Mi vjerujemo da je kampiranje puno više od ležernog načina putovanja i odmaranja. To je prilika da uronimo u prirodu i istinski upoznamo lokalni način življenja. Iz tog razloga smo uz kamp zasadili 10000 vinovih loza. Budući da je ime znak, nazvan je Dionis Camping Zaton.

Vjerujemo da kampiranje i udobnost idu ruku pod ruku. Stoga smo koristili namještaj od prirodnih materijala i izgradili velike terase. Parcele se nalaze u hladu hrasta crnike, a glamping kućice podsjećaju na mekoću gnijezda. Posvetili smo puno pozornosti detaljima da bismo stvorili osjećaj ležernosti i potpunog opuštanja.

Kamp je smješten u Zatonu, u Zadarskoj županiji, blizu kojeg su pronađene 3800 godina stare sjemenke grožđa. Pridružujući se vinorodnoj tradiciji, kamp smo nazvali imenom grčkog boga Dionisa (Dyonisus) zaštitnika berbe grožđa i stvaranja vina.

Priča o vinu se prelijeva i na smještajne jedinice. Nazvane su po autohtonim hrvatskim vinima kako bismo vas podsjetili na bogatstvo vinorodnih područja Dalmacije i dali vam ideju koje vino kušati.

Održiv pristup prirodi nama je, kao vinogradarima, od izuzetne važnosti. Zasadili smo deset tisuća trsova vinove loze, posadili smo nova i uredili stara stabla i grmove a sve to zalijevamo vodom iz vlastitog izvora. Svaka mobilna kućica, parcela i zemljište kampa opremljeno je kantama za razvrstavanje otpada. Za zagrijavanje vode u mobilnim kućama i ostalim objektima, koristimo solarnu energiju. Izuzetno brinemo o kvaliteti hrane koju nudimo u našem restoranu. Nudimo lokalne mirise i okuse u suradnji s našim domaćim ribarima i poljoprivrednicima.

MOBILNA KUĆICA STANDARD idealna je za 4 osobe ili 4 osobe i 1 dijete do 12 godina na kauču koji se ne razvlači. Nešto je manja površinom, no komforom ne zaostaje. Opremljena i djelomično natkrivena terasa ima površinu od 24 m2. Sadržava spavaću sobu s bračnim krevetom i spavaću sobu s dva odvojena kreveta te dvije kupaonice. Udobna dnevna soba je spojena s potpuno opremljenom kuhinjom.

MOBILNA KUĆICA PREMIUM (za 4 osobe ili 4 osobe i 1 osobu na kauču za razvlačenje) ima 40 m2 unutarnjeg prostora i dijelom natkrivenu terasu. Ima dvije spavaće sobe. Jednu s bračnim krevetom, drugu s odvojenim krevetima te dnevni boravak i potpuno opremljenu kuhinju. Moderan interijer i ugodni materijali doprinose osjećaju opuštenosti. 

MOBILNA KUĆICA DELUXE (za 4 osobe ili 4 osobe i 1 osobu na kauču za razvlačenje) je prostrana mobilna kuća sa širokom i djelomično natkrivenom terasom. Ima jednu spavaću sobu s bračnim krevetom a drugu s odvojenim krevetima te dvije kupaonice i potpuno opremljenu kuhinju. Ležaj u dnevnom boravku može poslužiti kao dodatni ležaj ili mjesto popodnevnog odmaranja.