[RUJAN] Upoznajte mjestašce podno Velebita - Karlobag i uživajte s obitelji ili prijateljima u odmoru uz 2, 3 ili 6 noćenja u Apartmanima Verica za 4 ili 6 osoba po super cijeni!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

EXTRA pogodnosti - besplatan parking i WI-FI, a boravišna pristojba, posteljina i ručnici uključeni u cijenu! Kupon vrijedi od 30.08. do 18.09.2023.

Novoizgrađeni APARTMANI VERICA nalaze se u Karlobagu i idealni su za obiteljski odmor. Smještaj ima popločeni dio dvorišta, mogućnost roštiljanja i osiguran besplatan parking.

Apartmani se sastoje od boravka koji ima garnituru na razvlačenje, potpuno opremljene kuhinje (hladnjak, ploča za kuhanje, mikrovalna pećnica, toster, štapni mikser i kuhalo za vodu) te kupaonice sa tušem i besplatnim kozmetičkim priborom, i jedne ili dvije spavaće sobe, ovisno o kapacitetu apartmana.

Svi apartmani imaju TV ravnog ekrana sa satelitskim programima i besplatni WI-FI i klimu. Svaki apartman ima veliku terasu sa prostorom za sjedenje, i prekrasnim pogledom na more i na planine.

Plaža je udaljena oko 300 metara.

KARLOBAG je gradić između Velebita i mora, smješten je na važnom cestovnom pravcu koji jadranskom magistralom vodi od Rijeke prema Dubrovniku, a prema unutrašnjosti ka Gospiću, Plitvičkim jezerima i Zagrebu. Karlobag je čudesan spoj Mediterana i kontinenta, kristalno čistog mora i najljepše hrvatske planine do koje ima tek nekoliko minuta vožnje.

Šetnicu uz more oko 4 km do susjednog mjesta Ribarica možete koristiti za trčanje ili ugodnu šetnju.