Otisnite se na put za prekrasni otočić Čiovo i počastite se luksuznim predahom u vrhunskom hotelu Trogir Palace 4*... Kupon vrijedi od 31.08. do 01.10.2023.

Luksuzni obiteljski boutique hotel TROGIR PALACE 4* otvoren u srpnju 2008. smješten je na otoku Čiovu, 200 metara od centra UNESCO zaštićenoga grada Trogira.

Ljubazno i srdačno osoblje uvijek Vam je na raspolaganju kako bi vaš boravak bio istinski opuštajući i ispunjen odmor...

Odličan izbor jela nudi hotelski RESTORAN ANTONIO u kojem možete uživati u Dalmatinskim specijalitetima i i bogatom asortimanu hrvatskih vina.

Hotel ima 46 luksuznih soba i apartmana opremljene sa svime što Vam treba za savršeni odmor: plazma ili LCD TV, klima-uređaj, usluga u sobu, mini bar, sef, slobodan pristup brzom Internetu, a najbolje od svega - balkon za spektakularnim pogledom na more i starogradsku jezgru Trogira.

Grad Trogir smatra se najbolje očuvanim romaničko-gotičkim gradom središnje Europe, a 1997. godine UNESCO je prepoznao i zaštitio njegovu vrijednost. Najznačajniji kulturni spomenik je trogirska katedrala čiji je zapadni portal izradio poznati dalmatinski kipar i arhitekt Majstor Radovan.

Kako je otok Čiovo svojevrstan produžetak grada Trogira, nudi pregršt mogućnosti za odmor, rekreaciju i kupanje te mnogobrojne povijesne spomenike. Mediteranska vegetacija, arhipelag sa malim slikovitim otočićima, blaga klima i predivne plaže u skrovitim zaljevima zasigurno će vaš boravak učiniti nezaboravnim.