RIVIERA MEETS THE VALLEY VINODOL - 3 dana i 2 noćenja s doručkom za 2 osobe u Hotelu Esplanade 4* u Crikvenici, 1x Gourmet večera, poludnevni izlet u Vinodol s degustacijom u vinariji Pavlomir!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u jedinstvenom boutique hotelu i poludnevnom izletu u Vinodol koji uključuje organizirani prijevoz, vođenu turu i degustaciju vina u nagrađivanoj vinariji Pavlomir te lokalnog vinara Palinkaš! *Preostali termini isključivo preko vikenda (petak-nedjelja), a polazak brodom predviđen subotom.

BOUTIQUE HOTEL ESPLANADE 4* prava je poslastica za ljubitelje malih intimnijih hotela. Smješten na obalnoj šetnici uz glavnu gradsku plažu, nudi jedinstven i nezaboravan doživljaj uz individualni pristup svakom gostu. Bogati à la carte doručak garantira neodoljiv spoj mirisa i okusa.

Hotel je svega nekoliko koraka udaljen od poznate crikveničke pješčane plaže koja obiluje rekreativnim i sportskim sadržajima. Pozicija hotela idealna je za duge šetnje uz more, po poznatoj šetnici zdravlja. Crikvenica je još od početka prošlog stoljeća poznata kao klimatsko lječilište i blagotvoran kraj za zdravlje. Zato mnogi željni mira, opuštajuće atmosfere i zdrave klime odabiru Crikvenicu kao odredište svog posjeta. Tome će svakako pridonijeti pješčana plaža, pogled na otok Krk i njegove uvale.

Sve su sobe imaju telefon, SAT-TV, Wi-Fi, tuš/kada/WC, klima uređaj, sušilo za kosu, sef te mini bar.

Izgrađen davne 1930. godine i potpuno obnovljen 2017. godine, ovaj je hotel već desetljećima omiljeno odredište naših gostiju bez obzira otkuda dolazili. 

Udaljen samo nekoliko koraka od pješčane plaže, s koje se pruža prekrasan pogled na otok Krk, zrači posebnim šarmom iz svakog svog kutka. Prava oaza mira i ljepote, idealno je polazište za duge romantične šetnje uz more zahvaljujući svom položaju odmah na šetnici.

EXTRA pogodnost - u ponudi uključen poludnevni izlet: organizirani transfer kombijem ili autobusom ● vođena tura i obilazak Vinodola (upoznavanje s poviješću Vinodola kojeg su Rimljani prozvali čarobnom oazom, a knezovi Frankopani svojim domom) ● vinska proba u nagrađivanoj vinariji Pavlomir, degustacija vrhunskih vina lokalnog vinara Palinkaš, konzumacija domaćeg sira i pršuta ● mogućnost branja grožđa i upoznavanje s proizvodnjom vina (na upit, u dogovoru s vodičem i vinarijom)