Produžite svoj ljetni odmor u Kampu Selce uz 3 dana i 2 noćenja u mobilnoj kućici za 2 odrasle osobe i dijete do 6 godina ili 5 osoba, uživanje u vanjskom bazenu i dodatnim pogodnostima!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U cijenu uključeno i korištenje posteljine i ručnika, završno čišćenje i parking! Kupon vrijedi do 24.09.2023.

Kamp je okružen zelenilom i bujnom mediteranskom vegetacijom, a fokalnu točku predstavlja vanjski bazenski kompleks na dvije kaskade, koji se nalazi u neposrednoj blizini mora, a tu je i bazen za najmlađe s brojnim popratnim sadržajima.

Uživajte u prekrasnom okruženju i blagotvornoj mikroklimi – koju čini jedinstveni spoj morskog i planinskog zraka, obogaćenog ljekovitim aerosolom. Ako pak poželite ostati aktivni, iznajmite opremu u ronilačkom centru i okušajte se u istraživanju podmorskih dubina, uputite se na panoramski izlet brodom ili se pak odlučite za jednodnevan izlet i upoznavanje prirodnih ljepota Nacionalnih parkova Plitvice i Risnjak.

EXTRA pogodnosti - 10% popusta u F & B outletu (bar) kampa Selce i 10% popusta za ulaznice na vanjski i unutarnji bazen hotela Katarina (10 minuta pješice)!

Studio Mobilna kućica

Odvojeni ležajevi / bračni krevet ● pogled na park ● terasa ● klima uređaj ● privatna kupaonica i WC ● sušilo za kosu ● kuhinja ● hladnjak ● TV ● pristup internetu ● Wi-Fi ● parking

Mobilna kućica komfor

Odvojeni ležajevi / bračni krevet ● pogled na park ● terasa ● klima uređaj ● privatna kupaonica i WC ● sušilo za kosu ● kuhinja ● TV ● pristup internetu ● Wi-Fi ● parking