Uživanje u odmoru u Crikvenici - 1 ili 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe u Hotelu Crikvenica 4*, slatka dobrodošlica, korištenje sunčališta, besplatan najam nordic walking štapova...

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Djeca do 5 godina GRATIS u krevetu s roditeljima! Kupon vrijedi do 30.09.2023.

HOTEL CRIKVENICA 4*

Smješten svega 50-ak metara od mora, na glavnoj promenadi, okružen mnoštvom malih dućana i kafića, hotel je dovoljno blizu svim važnijim događajima koji Vas očekuju u Crikvenici.

Prvi hotel na mjestu današnjeg Hotela Crikvenica izgradio je davne 1902. pomorski kapetan Emeriko Car koji je kasnije bio i načelnik općine Crikvenica. 
Hotel je u svojoj stogodišnjoj povijesti više puta mijenjao izgled kao i vlasnike. U 2016. godini u potpunosti je renoviran te danas gostima nudi smještaj u 89 moderno opremljenih soba.

Gosti vole naše Superior sobe ne samo zbog ugodne i opuštajuće atmosfere već i udobnog kreveta koji jamči čvrsti san. 

Svaka soba ima balkon i vlastitu kupaonicu s tušem. Sadržaj sobe: spavaća soba s bračnim krevetom • kupaonica s tušem • besplatni bežični Internet • klima uređaj • LCD Smart TV • sef u sobi • mini bar.

Restoran hotela Crikvenica nudi kombinaciju mediteranske kuhinje i tradicionalnih jela različitih hrvatskih regija, spravljenih od svježih namirnica s kontinenta i mora. Za savršen spoj hrane i pića gostima je na raspolaganju zavidan izbor odličnih vina poznatih hrvatskih vinara kao i domaćih i stranih žestokih pića. Na kraju obroka zasladite se okusima izvrsnih sladoleda ili tradicionalnih slastica pripremljenih na moderan i inovativan način.  

Za goste koji traže savršeno opuštanje i osvježenje, hotel nudi besplatno korištenje sunčališta sa direktnim pogledom na more i otoke. Doživite romantičan zalazak sunca i uživajte u jednom od najljepših pogleda na crikveničkoj rivijeri. Ova otvorena oaza hotela Crikvenice učiniti će Vaš boravak još ljepšim i ugodnijim.