Idiličan wellness odmor u Puli - 3 dana/2 noćenja u studio apartmanu na bazi doručka u Adrion Aparthotelu, opuštanje u bazenu i sauni, klasična masaža u trajanju od 30 minuta, sve za 2 osobe...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Djeca do 3 godine GRATIS u krevetu s roditeljima! EXTRA pogodnost - 10% popusta na usluge hrane i pića! Kupon vrijedi do 30.09.2023.

Suvremeni aparthotel s 4 zvjezdice koji jednostavno zrači svojom pozitivnom energijom. Mjesto na kojem je vaše blagostanje najvažnije i gdje su mogućnosti za istraživanje beskrajne. Smješten nadomak predivne obale u mjestu Štinjan, samo desetak minuta od grada Pule i sa cijelom Istrom na dohvat ruke, Adrion Aparthotel je upravo ono što ste tražili...

Neograničeno korištenje unutarnjega grijanog bazena s vodenom masažom i protustrujnim plivanjem, 1x korištenje finske saune i parne kupelji u trajanju 1 sat (obavezna rezervacija) i 2 klasične masaže u trajanju od 30 minuta (obavezna rezervacija)!

Počastite se skladom promišljenih detalja: zapanjujuća arhitektura i pomno osmišljeni interijeri u harmoničnom su skladu do najsitnijeg detalja. Elegantna vanjština i predvorje hotela prepuno svježe bijele boje dočaravaju suštinu mirnog okruženja, a moderan dizajn unutrašnjosti sastoji se od tri cjeline, koje sačinjavaju luksuzni apartmani, opuštajuća wellness oaza i raj za gurmane, te se savršeno stapaju u jedno.

Suvremeni, moderni i prostrani, naši apartmani imaju sve što je potrebno za savršen boravak. Studio apartman s pogledom na vrt površine je cca 25 m2 i ima terasu površine 7 m2.

Grijani unutarnji bazen hotela spaja mnoge doživljaje. Uronite u trenutačnu relaksaciju koju vam omogućuju klupa sa efektima vodene masaže i protustrujne pumpe za plivanje. Zamišljen kao prostor za bijeg od svakodnevice, umirujući ambijent bazena pruža utočište za opuštanje na udobnim ležaljkama kojima je okružen te na sunčalištu dok upijate zrake sunca.

Opustite se i revitalizirajte u finskoj sauni i parnoj kupelji, a cijeli doživljaj upotpunite klasičnom masažom u trajanju 30 minuta.

Restoran nudi modernu kuhinju s dodatkom mediteranske tradicije. Najbolji sastojci koje Istra može ponuditi sastaju se pod vještim rukama našeg kuhara kako bi stvorili jela koji obuhvaćaju cijeli spektar mediteranske i istarske kuhinje. 

Naša pažljivo odabrana vinska lista usredotočena je na istarska vina koja savršeno nadopunjuju vaš obrok.