NOVO - odlična prilika za rješavanje tvrdokornog celulita - 50% popusta na 10 anticelulitnih masaža cupping tehnikom, svaka u trajanju 30 minuta, u beauty salonu Pink Beauty u centru Zagreba!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pink Beauty Centar za ljepotu osnovan je sa jednim ciljem - da klijentima ponudi svjetski poznate i priznate tretmane za lice i tijelo po najvišim standardima! Kupon vrijedi do 30.11.2023.

Ako želite ukloniti tvrdoglavi celulit te postići glatki i čvrsti izgled kože tijela, došli ste na pravo mjesto. U Pink Beauty Centru naše stručne i certificirane djelatnice spremne su voditi vas na putu prema samopouzdanju bez celulita!

Smješteni smo u samom centru grada, u jednoj od najljepših zagrebačkih ulica na adresi: Nova Ves 65A. Nudimo ljubazan i profesionalan pristup u ugodnoj atmosferi!

Celulit pogađa mnoge žene, bez obzira na dob, tip tijela ili razinu kondicije. Može biti frustrirajuće i izazovno za rješavanje, ali nema mjesta strahu – sve možemo uspješno tretirati! 

Ono što izdvaja naš pristup jesu vješte ruke naših predanih djelatnica koje su svoj zanat izbrusile do savršenstva te primjenjuju ciljane tehnike koje potiču prokrvljenost, limfnu drenažu i proizvodnju kolagena. Primjenom različitih jačina pritisaka i specifičnih pokreta uspješno možemo razgraditi masne naslage, poboljšati protok krvi i potaknuti eliminaciju toksina iz vašeg tijela.

Osim fizičkih prednosti, nakon anticelulitne ručne masaže osjetiti ćete ugodu i pozitivnu promjenu u raspoloženju. Kako se napetost topi i tijelo oslobađa toksina, postiže se duboki osjećaj opuštenosti i revitalizacije. Naš holistički pristup ručne anticelulitne masaže ima za cilj istovremeno osloboditi vas celulita, ali i vratiti ravnotežu i harmoniju vašem umu.