NOVO - popularan neinvazivan tretman pomlađivanja kože 3x SKIN PEN terapija lica mikroiglicama u beauty salonu Pink Beauty u centru Zagreba!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Na terapiju se dolazi svakih 7 dana. Pink Beauty Centar za ljepotu osnovan je sa jednim ciljem - da klijentima ponudi svjetski poznate i priznate tretmane za lice i tijelo po najvišim standardima! Kupon vrijedi do 30.11.2023.

SKIN PEN mikroiglicama neinvazivni je tretman pomlađivanja kože lica i vrata pomoću malih (“mikro”) iglica. Odličan je izbor za redukciju bora i ožiljaka te sve popularniji tretman na tržištu.

Smješteni smo u samom centru grada, u jednoj od najljepših zagrebačkih ulica na adresi: Nova Ves 65A. Nudimo ljubazan i profesionalan pristup u ugodnoj atmosferi!

Na glavi skin pena nalazi se jednokratni nastavak sa snopom iglica, pomoću kojeg radimo “mikroubode” na koži. Na taj način aktiviramo stanice te ih potičemo na neposrednu i pojačanu proizvodnju kolagena. Za maksimalnu ugodu prilikom tretmana, kao i postizanje najboljih mogućih rezultata, prije i nakon tretmana apliciramo odgovarajuće hidratizirajuće, vitaminske i hijaluronske serume. Tretman nije bolan, niti oštećuje tkivo. 

Primarno se koristi za ublažavanje i smanjivanje bora, uklanjanje manjih ožiljaka, osvježavanje izgleda lica, smanjenje hiperpigmentacije, zatezanje kože i pomlađivanje lica.