Zabavan odmor s obitelji i prijateljima - 3 dana i 2 noćenja u mobilnoj kućici za 6 odraslih osoba i 2 djece do 12 g. u Kampu Galeb u Omišu i pregršt sportsko-rekreativnih sadržaja...

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kamp je smješten na ulazu u pitoreskni dalmatinski gradić Omiš, grad sa gusarskom prošlosti, u blizini impresivnog kanjona rijeke Cetine i ušća rijeke u more... Kupon vrijedi do 13.10.2023.

KAMP GALEB je udaljen je samo 25 km od centra najvećeg grada na hrvatskoj obali – Splita. Iznimno pogodan za djecu, ponajprije zbog velike pješčane plaže i plitkog mora te ponosno nosi epitet obiteljskog kampa. 

Ponosni smo što nosimo oznaku Ecocamping, koju smo dobili zahvaljujući našim naporima u zaštiti okoliša i očuvanju prirode, te sigurnosti i kvaliteti kampiranja. Kao nositelj Bike certifikata, kamp je idealan za ljubitelje bicikliranja.

Pozicija kampa idealna je za jednodnevne izlete u Dubrovnik i Međugorje. Iskoristite agenciju na recepciji za organiziranje jednodnevnih izleta u okolne gradove i na otoke, te rafting, canyoning, planinarenje...

U cijenu uključeno također korištenje posteljine i ručnika, završno čišćenje, besplatni Wi-Fi i jedno parkirno mjesto!

EXTRA pogodnost - korištenje sportskih terena za nogomet i tenis!

Uživajte u našim energetski učinkovitim mobilnim kućicama

Mobilna kućica RELAX PREMIUM za 6 odraslih osoba i 2 djece do 12 godina ima tri spavaće sobe, visokokvalitetne tapete sa 3D printom na zidovima, LED rasvjetu, klimatizaciju, SAT TV, modernu kuhinju visokog sjaja (perilica posuđa, staklokeramička ploča za kuhanje, mikrovalna pećnica, hladnjak, kuhalo za vodu i posuđe), dnevni boravak (kut u dnevnoj sobi se može pretvoriti u dodatni ležaj za dvije osobe), 2 kupaonice sa podnom i zidnom keramikom, natkrivenu terasu veličine 3 x 8m, sa hidromasažnom kadom.

Na licu mjesta moguće je kupiti karte za razne sportsko - zabavne aktivnosti poput raftinga na Cetini, canyoninga, zip line, ekskurzije quadom, penjanja, kajakinga, najma bicikla i sl.