EXTRA pogodnosti - besplatan parking i besplatan WI-FI, a boravišna pristojba, posteljina i ručnici uključeni u cijenu! Kupon vrijedi od 01.10. do 31.10.2023.

APARTMANI HETA ALAGIĆ smješteni su u Selcu pored Crikvenice, odmah u prvom redu do mora i 20 metara od plaže, u mirnom dijelu koji se nalazi na šetnici.

Apartmani su potpuno opremljeni za ugodan boravak, besplatan parking i Wi-Fi te posteljinu i ručnike koji su uključeni u cijenu.


Apartmani imaju balkon, prostor za sjedenje, blagovaonicu, kuhinju s mikrovalnom pećnicom, hladnjakom, pločom za kuhanje i električnim kuhalom, vlastitu kupaonicu s kadom ili tušem.


SELCE

Selce se nalazi u živopisnoj uvali u neposrednoj blizini Crikvenice, na jednom od najraznolikijih i najslikovitijih dijelova Jadranske obale. Ovaj primorski gradić sa stoljetnom turističkom tradicijom je nekoć bio naselje ribara i zidara, a danas je zanimljiva turistička destinacija, koja očarava svojim prirodnim ljepotama, čistim zrakom i morem.

Ugodan i zabavan odmor u Selcu omogućavaju uređene plaže, koje već nekoliko godina nose Plavu zastavu, najbolje jamstvo čistoće mora, zatim šetalište uz more, raznovrsne kulturno-zabavne i sportske priredbe.