Provedite početak jeseni na moru i uživajte u Imperial Valamar Collection Hotelu na Rabu uz 3 dana i 2 noćenja na bazi doručka i brunch ili doručka i večere, za 2 osobe...

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Otmjeni hotel za kraljevsko opuštanje nadomak Staroga grada Raba... Boravišna pristojba uključena u cijenu! Kupon vrijedi ovisno o odabranoj opciji: 16.-24.09. ili 24.09.-01.10.2023.

Do 24.09. usluga na bazi doručka i brunch (kasni doručak do 13 h uz pjenušava vina), a od 24.09. usluga na bazi doručka i večere.

U cijenu uključen transfer za goste hotela do pješčane plaže Val Padova Sandy Beach te šljunčane i stjenovite plaže Carolina na poluotoku Suha Punta i plaže na poluotoku Frkanj!

Privlači li vas opuštanje na pješčanoj plaži uz kristalno čisto more, aktivnosti u zadivljujućoj prirodi, šetnje starogradskim ulicama i uživanje u finim otočkim specijalitetima, otok Rab je najbolji izbor za vas. 

Dizajniran za odrasle, otmjeni IMPERIAL VALAMAR COLLECTION HOTEL pruža neodoljivu kombinaciju opuštajućih i gurmanskih doživljaja nadomak slikovitog starog grada Raba.

Smješten kraj egzotičnog gradskog parka blizu plaže i kulturnog i zabavnog života starog grada Raba, ovaj hotel je oduvijek privlačio svojim karakterom. 

Izgrađen je davne 1927. godine kao jedan od prvih na otoku, a među brojnim slavnim osobama posjetio ga je i kralj Edward VIII 1936. godine. 

Danas Imperial Valamar Collection Hotel zrači modernom elegancijom i pruža savršeno ugođen odmor po mjeri odraslih.

Classic dvokrevetna soba ima bračni krevet ili odvojene krevete (180x200), kupaonicu s tušem, klimatizaciju, LCD Sat TV, mini bar i sef.

Volite li biti aktivni, krenite na jutarnji jogging, romantičnu šetnju gradskim parkom ili vožnju biciklom uređenim biciklističkim stazama. 

Sunčajte se na atraktivnim rapskim plažama, a navečer kušajte vrhunska vina sljubljena s najfinijim lokalnim jelima u à la carte restoranu i wine baru Veritas ili isprobajte neki od brojnih koktela u Gin baru.