[LISTOPAD] Idiličan odmor u Moravskim Toplicama - 3 dana/2 noćenja s polupansionom u drvenoj kućici Prekmurska vas Ajda za 2, 3 ili 4 osobe, hotelski bazeni i saune, ulaz u Termalni park Terme 3000...

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kućice se nalaze uz Termalni park Terma 3000, a pansionskim uslugama gosti se mogu koristiti u Hotelu Ajda koji se nalazi u neposrednoj blizini... Kupon vrijedi od 06.10. do 27.10.2023.

Nove kućice u kraljevstvu roda i pčela - drvene kućice Prekmurska vas Ajda

Zamislite prostrana polja i livade gdje vas budi glasanje roda i zujanje pčela i žubor crne termomineralne vode. Pozdravite jutro kavicom na terasi ispred drvene kućice. Za to vrijeme djeca se love između drveća na obližnjem travnjaku i već nestrpljivo čekaju da krenete u vodeni park koji je tek nekoliko koraka udaljen od kućica. Tako počinje jutro na odmoru u novim kućicama u Prekmurskoj vasi Ajda. 

Čarobne drvene kućice inspirirane su cimpračama, tipičnim prekmurskim kućicama prekrivenim slamom. Nove kućice prekrivene su trstikom, a za razliku od cimprača u njima je mnogo svjetla i udobnosti.

Dnevni boravak s terasom u prizemlju savršen je za prekrasne obiteljske trenutke. Popodne u goste možete pozvati i prijatelje i pripremiti prekmurski piknik. U smiraj dana na terasi savršeno su društvo dobra knjiga i čašica prekmurske kapljice. Nakon dana punog doživljaja na katu ćete se uljuljati u ugodan san na jastucima punjenim heljdinim ljuskicama.

Superior apartman 4+1

Kućica za četiri osobe (38,3 m2) s jednim ležajem širine 180 cm i dva ležaja 90 cm na katu te rastezljivim trosjedom dimenzija 160 x 200 cm u prizemlju. U kućici su kupaonica s tušem i WC-om, blagovaonički stol, rastezljiv trosjed i kuhinja s pločom za kuhanje, hladnjakom, sudoperom, perilicom posuđa i kompletom posuđa za 4 osobe. Ispred kućice uređena je terasa.

Superior depandansa 3+1

Prostrana i udobna kućica za tri osobe s ležajem širine 180 cm, francuskim ležajem širine 140 cm na gornjem katu te dodatnim ležajem širine 80 cm. U kućici (35,5 m2) je kupaonica s tušem i WC-om, pisaći i blagovaonički stol, dodatni ležaj i kuhinjska niša za pripremu toplih napitaka. Ispred kućice je i uređena terasa.

U cijenu uključeno neograničeno kupanje u Termalnom parku Terme 3000 (povezanih toplim hodnikom sa hotelima; kupanje i na dan odlaska do 11 h) i bazenima hotela Ajda (na dan dolaska od 11 h i cijeli dan na dan odlaska) + 1x dnevno ulaz u saune hotela + jutarnja gimnastika i vodeni aerobik uz glazbu 2x dnevno (osim nedjeljom)!

Gostima su na raspolaganju hotelski bazeni, a slobodan im je ulaz i u jedan od najvećih termalnih parkova u Sloveniji. 

Hotel Ajda nalazi se uz Termalni park Terme 3000 koji je jedno od najvećih kupališta u Sloveniji.

U unutarnjem i vanjskom dijelu Termalnog parka Terme 3000 možete naći termalne i dječje bazene te bazene za plivanje, adrenalinske i obiteljske tobogane te adrenalinske atrakcije kao što su zip line iznad bazena ili trampolini.

Crna termomineralna voda iz Terma 3000 najtoplija je u Sloveniji. Kupanje u njoj pozitivno utječe na cijeli organizam. Hotel Ajda nudi unutarnji i vanjski bazen s crnom termomineralnom vodom. 

U Termama 3000 brinemo se da rekreacija bude zabava. Na dnevnom programu vježba u vodi izmjenjuju se vježbe u vodi i vježbe na suhom te različiti sportski tečajevi. Okolica terma nudi raznovrsne biciklističke staze, a igračima golfa dostupno je igralište s najudaljenijom rupom u Sloveniji koje se rasprostire uz terme. 

Hotelske saune  - 2 finske, 2 turske, 1 infracrvena i 1 laconium sauna - u hotelu Ajda na raspolaganju su samo gostima hotela.