Užitak jesenskog odmora na čarobnoj Korčuli uz 3 dana i 2 noćenja na bazi doručka za 2 osobe u boutique smještaju Moro Inn i piće dobrodošlice!

Moro Inn - ne tako običan smještaj u gradu Korčuli... Kupon vrijedi od 01.10. do 20.12.2023.

MORO INN je potpuno novi boutique smještaj u Korčuli. Hotel je smješten 20 minuta pješke od centra Korčule i samo 300 metara od plaže. U Moro Innu nudimo moderan smještaj, odličnu hranu te sve što vam je potrebno za nezaboravan odmor.

Naš koncept i usluge, kroz suvremenu estetiku, gastronomiju, aktivnosti na otvorenom, opuštanje na plaži, koktel kulturu, glazbu i stil života, povezuju jedinstvenu zajednicu gostiju i lokalnog stanovništva. 

Otkrijte mjesto koje savršeno odgovara profinjenom i živopisnom doživljaju Korčule. Napunite baterije u modernim, elegantnim i udobnim sobama. Sobe sadrže radni stol, TV ravnog ekrana, vlastitu kupaonicu, posteljinu i ručnike. U objektu su sobe opremljene klima-uređajima, a pojedine jedinice imaju i balkon. Kontinentalni ili doručak na bazi švedskog stola dostupan je svakog jutra.

Jednom kada mladi parovi, vikend putnici, digitalni nomadi i istinski avanturisti svrate u Moro inn, sigurno će se vratiti po još, #back4moro.

Osvježite se nakon dana provedenog po otoku ili našem vlastitom komadiću raja, Moro Beachu na Stupama.