NOVO - istražite jesenske čari otoka Raba i uživajte u svom odmoru u Villi Margita 4* na bazi 3 dana i 2 noćenja s doručkom za 2 odrasle osobe i 1 dijete do 14 godina u Superior studio apartmanu...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Palača Villa Margita izgrađena početkom 20. stoljeća, u cijelosti od klesanog kamena, smještena točno nasuprot starog grada Raba, pružit će vam iskustvo boravka sa svim očekivanim pogodnostima modernog doba... Kupon vrijedi za odabrani termin: do 30.09. ili za 01.-31.10.2023.

Ville Arbia - VILLA MARGITA 4*

Ville Arbia nalaze se prvi red do mora udaljene od mora i plaže samo 30 m s prekrasnim pogledom na stari grad Rab i na veličanstvena četiri rapska zvonika. Građene su početkom 20. stoljeća u doba Austro-Ugarske s detaljima secesijskog doba. Posebno želimo istaknuti naš objekt Villu Margita koja je u potpunosti izgrađena od kamena koji je s puno pažnje ručno klesan i oblikovan i predstavlja jedinstvenu arhitekturu toga doba.

Kvalitetan san pripremit će vas za upoznavanje ljepota staroga grada i sunčanih plaža otoka Raba. Budući da je sve na dohvat ruke, nećete imati potrebe voziti pa će i vaš automobil biti na odmoru, smješten na jednom od posebno rezerviranih, mrežom natkrivenih parkirnih mjesta.

Samo je minuta hoda od vaših ulaznih vrata do najbliže plaže i kafića, kratka šetnja odvest će vas do trgovine, a u gradu je mnoštvo povijesnih uličica koje možete pješice istraživati. Bez obzira na to želite li aktivan odmor ili naprosto sjediti uz kavu i promatrati svijet oko sebe, Rab će pružiti pravu vrstu odmora upravo za vas.

Svi apartmani imaju WI-FI direktan Internet, TV LED, satelitsku televiziju, kuhinju i klima uređaj. Uređenje i udobnost luksuznih Superior apartmana oduševit će Vas i učiniti vaš boravak nezaboravnim.

U Restoranu Padova hrana je tipična mediteranska kuhinja bazirana na ribi ili mesu, raznovrsno i bogato pripremljena. Doručak je bogati izbor jela i napitaka, uz veliki izbor pekarskih proizvoda, voća i voćnih sokova. Večera je veliki izbor jela sa buffeta, lokalne, domaće i međunarodne kuhinje: hladna i topla predjela, riblja i mesna jela, salate i deserti, jela za vegetarijance. Usluživanje hrane je samouslužno (self service, buffet, švedski stol) tako da i najzahtjevniji mogu pronaći svoj idealan obrok.