Jesenski odmor na Kvarneru uz 3 dana i 2 noćenja u Apartmanima Lux Dodo za 4 do 5 osoba u Dramlju i bogati program "Mjesec plave ribe" na crikveničkoj rivijeri!

Posteljina i ručnici uključeni u cijenu! Kupon vrijedi od 20.09. do 15.10.2023.

APARTMANI LUX DODO nalaze se na 3 minute hoda od plaže, u mjestu Dramalj, nadomak Opatije i Rijeke. Šetnica od Dramlja do Selca duga je 6 km, idealno za šetnju, vožnju biciklom i rolanje!

Lux Dodo ima besplatni WiFi i klimatizirane smještajne jedinice, besplatno privatno parkiralište te opremu za roštilj.

Sve smještajne jedinice sadrže blagovaonicu, a uključuju i terasu i/ili balkon s pogledom na more. Kuhinje su opremljene s pećnicom i mikrovalnom pećnicom, tosterom, pločom za kuhanje i električnim kuhalom za vodu. Apartmani su opremljeni posteljinom, vlastitom kupaonicom sa sušilom za kosu.

11. MJESEC PLAVE RIBE: Crikvenica ● Selce ● Dramalj ● Jadranovo

Tijekom rujna održava se Mjesec plave ribe, vezan uz projekt "Cesta plave ribe", koji je osmislila Turistička zajednica Grada Crikvenice inspirirana bogatom ribarskom prošlošću ovoga kraja. Saznajte kako će vas tradicionalna vladarica gastronomije ovoga kraja iznenaditi, kako će impresionirati vaša nepca i koji se programi njoj u čast organiziraju! Više pogledajte OVDJE!