Uživajte u wellnessu i vrhunskom smještaju u Opatiji! 1 ili 2 noćenja u superior sobi Bristol Hotela, uz buffet doručak i večeru te piće dobrodošlice...sve za 2 osobe i već od 599 kuna!

26 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U ovim zimskim danima uživajte u Opatiji i smjestite se carski u Bristol Hotelu****! Uz naograničeno korištenje wellnessa, predlažemo i besplatan posjet Dječjoj nedjelji u hotelu, doživljaj Božića u Parku prirode Učka te posjet božićnom sajmu i klizalištu u gradu!

Bristol Hotel Opatija **** omogućuje Vam uživanje u carskom ambijentu sa svim prednostima modernog i vrhunski opremljenog hotela.

Izaberite između dvije ponude:

Ponuda 1 uključuje: 2 dana uz 1 noćenje u superior sobi (upgrade u junior suite za boravke preko tjedna ovisno o raspoloživosti) + buffet doručak i večera + piće dobrodošlice, sve za 2 osobe.

Ponuda 2 uključuje: 3 dana uz 2 noćenja u superior sobi (upgrade u junior suite za boravke preko tjedna ovisno o raspoloživosti) + 2 buffet doručka i večere + gratis boca vina u sobi + piće dobrodošlice, sve za 2 osobe.


Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti:

Neograničeno korištenje Spa & Beauty kutka (sauna, parna kupelj, jacuzzi i fitness)

Besplatan W-lan; inhalacija kisikom (5-10 minuta)

75 kn wellness bon za masaže i tretmane.

Mogućnost besplatnog sudjelovanja u eventu Dječje nedjelje za vrijeme obiteljskih vikenda u Bristolu (12.-14.12.14. i 19.-21.12.14.).

Mogućnost doživljaja Božićne bajke u Parku prirode Učka (12.-14.12.14.), te božićnog sajma i klizališta u Opatiji.

Bristol Hotel Opatija **** nalazi se u gradskoj jezgri slikovitoga grada Opatije koji još od četrdesetih godina devetnaestog stoljeća slovi kao omiljeno putničko odredište. U neposrednoj blizini hotela idiličan perivoj Angiolina svojim egzotičnim drvećem i biljkama poziva u šetnju. U neposrednoj blizini hotela nalazi se i Obalno šetalište cara Franje Josipa koje u jednako cijene džogeri i romantični parovi. 

Zanimljivosti iz ponude:

dojmljiv hotel u carskom stilu

središnji položaj u gradskoj jezgri Opatije

78 elegantnih soba i apartmana

kavana Café Palme s vlastitom sunčanom terasom

opuštajući Spa & Beauty kutak (jacuzzi, sauna, parna kupelj, fitness, masaže itd.)

ekskluzivni tretmani pomlađivanja lica i tijela: virtualna mezoterapija i tretmani kisikom.


Prostrane sobe i apartmani Bristol Hotela Opatija **** odražavaju eleganciju i luksuz carske prošlosti. 

Ugodni detalji u sobama učinit će Vaš boravak nezaboravnim. Svijetle i diskretne boje, drvom bogati interijer i posebno za ovaj hotel kreirane kupaonice zasigurno će ispuniti Vaša očekivanja.

Sve sobe i apartmani su klimatizirani te opremljeni utičnicama od 220 V, satelitskom televizijom, telefonom i WiFi-em te minibarom i sobnim sefom.

Sobe i apartmani imaju balkone s romantičnim pogledom na more i na njegovan park Angiolina.


U hotelu nude i slijedeće usluge: 

pranje i kemijsko čišćenje Vaše odjeće

WiFi na cjelokupnom području hotela

posluživanje u sobu

prihvat i smještaj kućnih ljubimaca

kat za nepušače

mogućnost parkiranja odmah pokraj hotela

 

Obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail reservation@hotel-opatija.hr uz broj kupona po aktivaciji kupona ili minimalno 3 dana prije dolaska.