Ne propustite čarobnu jesen u Opatiji i uživajte u raznolikoj ponudi Hotela Palace Bellevue 4* ili Heritage Hotela Imperial 4* uz 3 dana i 2 noćenja s polupansionom za 2 osobe i bogate SPA sadržaje...

22 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

1 dijete do 7 godina GRATIS s roditeljima na osnovnom ležaju! Kupon vrijedi od 01.10. do 01.12.2023.; stop sve osim hotel Palace u terminu 13.11.-01.12.23. osim vikenda.

Doživite čarobnu jesen u Opatiji u Heritage hotelima 4* u samom srcu grada!

Inspirativna stoljetna baština hotela mjesto je gdje se isprepliću mašta i stvarnost. Široka paleta sadržaja te izuzetna lokacija nedaleko od slavne šetnice Lungomare i plaže Slatine, savršena su kombinacija za izvrstan provod u Opatiji.

Opatija privlači brojne turiste tijekom cijele godine, a raznovrsna kulturna, zabavna, gastronomska i sportska događanja samo su dio atraktivne turističke priče. Ne propustite Marunadu, Festival čokolade, Advent... Događanja na Opatijskoj rivijeri pogledajte OVDJE!

HOTEL PALACE BELLEVUE 4*  povijesna je zgrada smještena u centru grada koja odiše stilom i elegancijom. Hotel krase otmjeni interijeri, visoki stropovi i jedinstveni pogledi na more iz 87 soba. Vizualno impresivan, uzdiže se iznad glavne opatijske ulice stvarajući vizuru koja je postala zaštitnim znakom ovog grada.

 

Hotel proširuje i podiže kvalitetu usluge, nudi dodatne pogodnosti u smještajnim jedinicama, te raspolaže punionicom za električna vozila (Tesla Destination Charger).

 

Usprkos starinskom šarmu, Hotel Palace Bellevue  u Opatiji nudi suvremene sadržaje – primjerice unutarnji bazen s grijanom morskom vodom – za savršenu kombinaciju prošlosti i sadašnjosti. I zaista, na samo nekoliko koraka od Slatine, središnje gradske plaže, Hotel Palace Bellevue u Opatiji zauzima položaj koji je gotovo nemoguće nadmašiti.

 

U ponudi Vas očekuju i Afternoon tea time u Caffe Imperial (1 čaj i kolač po izboru jednom tijekom boravka), korištenje moderne spa i relax zone i unutarnjeg bazena s grijanom morskom vodom u Hotelu Palace Bellevue!

Osjetite blagodati posebno osmišljenih kozmetičkih tretmana u eleganciji klasičnog interijera oplemenjenog modernim detaljima. Wellness & Spa centar Hotel Palace Bellevue, povijesne ikone i neizostavnog elementa vizure Opatije, svojim posjetiteljima nudi otmjenost i profinjenost na površini od 600 m2.

Centar raspolaže velikim unutarnjim bazenom s grijanom morskom vodom te mirnom oazom odmora – Relax zonom. Iskoristite blagodati finske ili turske saune i upoznajte šaroliku lepezu vrhunskih masaža i beauty tretmana. 

 

Gostima hotela potpuno besplatno na raspolaganju stoji fitness centar s novom opremom.

Opatijski HOTEL IMPERIAL 4* je povijesni objekt izgrađen 1885. i originalno je bio nazvan po belgijskoj princezi i austrijskoj prijestolonasljednici Štefaniji. Kao drugi hotel na Jadranu, Heritage Hotel Imperial je izgrađen u secesijskom stilu. 

Hotel se nalazi na glavnoj gradskoj ulici Opatije, na samo nekoliko koraka od glavne gradske plaže na Slatini.