[JESEN/ZIMA] Uživajte u Bledu, spa opuštanju te iznimnom EKO HOTELU ASTORIA BLED 3* Superior uz 3 dana i 2 noćenja na bazi doručka za 2 osobe i ulaz u raznovrstan Sauna Park...

14 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U čarobnom okruženju Bledskog jezera, ovaj eko hotel pružit će Vam idealno utočište za opuštajući odmor... Dijete do 4 godine boravi GRATIS! Kupon vrijedi od 15.10. do 29.12.2023. ili od 03.01. do 28.03.2024.

Elegancija i poštivanje prirode odlika su HOTELA ASTORIA BLED 3* Superior. Ponosimo se dugom tradicijom u ugostiteljstvu, obogaćenom mladim umovima i svježim idejama koje naše stručno osoblje vješto provodi u život.

Prošli smo kroz opsežna renoviranja koja su nas unaprijedila u suvremeni 'eko' hotel kategorije 3 zvjezdice superior. Sobe su dizajnirane u skladu s najnovijim trendovima održivosti i opremljene su modernim sadržajima. U sklopu projekta Zelena shema slovenskog turizma, Slovenska turistička zajednica dodijelila nam je i ekološki certifikat Slovenia Green Accommodation kao priznanje za naš održivi poslovni model.

Jednokratni ulaz u Sauna Park Astoria za 2 osobe (18+ godina) i 10% popusta na dodatne wellness usluge u redovnoj ponudi!

Uživajte u svom boravku u našim SOBAMA - DIZAJNIRANIM za UDOBNOST I EKO-ODRŽIVOST. 

Primjenjujući holistički pristup cijelom nizu zdravstvenih i wellness usluga, nastojimo promicati dobrobit naših gostiju. Pozivamo Vas da posjetite naš SAUNA PARK (18+ godina), gdje ćete se opustiti u ugodnom okruženju: biljna sauna, finska sauna, infracrvena sauna, parna sauna, unutarnji i vanjski masažni bazen, različiti doživljajni tuševi (tropska kiša, vodopad, masažne mlaznice), Kneipp kupke, pilinzi i oblozi prema programu sauna, prostor za odmor s udobnim ležaljkama, masažna staza za stimulaciju refleksnih zona na stopalima, ručnik i plahta, osvježenje vodom, čajem i svježim voćem.

 

BLED je slika raja. Ovaj turistički dragulj svjetskih razmjera na rubu Nacionalnog parka Triglav nominiran je za jedno od sedam novih svjetskih čuda. 

Odlikuje ga blaga, ljekovita klima i termalni izvori jezerske vode. Odvojite se od svakodnevnih briga, odvojite vrijeme za sebe i posjetite čarobni Bled u svim godišnjim dobima!