Oduševite se MARIBOROM, a potom istražite pohorsku šumu na šetnici PUT MEĐU KROŠANJAMA te uživajte u pogledu, a sve u jednodnevnom izletu s uključenim autobusnim prijevozom Darojković Prometa!

Kupon vrijedi za 1 osobu i isključivo za 21.10.2023.

PROGRAM PUTOVANJA

 Polazak iz Dugog Sela u 07:00h i unaprijed dogovorenih stanica u Zagrebu. Vožnja do Maribora, drugog po redu najvećeg grada Slovenije. 

Maribor leži na obali rijeke Drave, na mjestu gdje se sastaju planinski masiv Pohorje, Dravsko polje, planina Kozjak te Slovenske gorice. Slobodno vrijeme za šetnju, kavu i vlastite sadržaje.

Nakon Maribora odlazimo u samo srce pohorske šume, gdje se na vrhu Rogle nalazi preko jednog kilometra duga šetnica s tornjem visine 37 metara, a čar u tome je pogled na krošnje pohorske šume stare preko sto godina. Šetnica sadrži i edukativne ploče na kojima možete saznati sve o obližnjim stablima, te ostalom biljnom i životinjskom svijetu. Osim edukativnih ploča, duž staze su postavljena i adrenalinska stajališta za djecu i odrasle. Nakon razgleda, slobodno vrijeme i povratak za Zagreb i Dugo Selo.