Idiličan odmor u Elements Camping Selce - 3 dana i 2 noćenja za 5 osoba u Salumbra Premium mobilnoj kućici sa jacuzzijem, poklon dobrodošlice, dodatne pogodnosti...

Super cijena 169,00 €
1.273,33 kn
Uštedi još 7,00 €
52,74 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 7,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Usred opuštajućeg zelenila pronađite svoj mir te stvorite nezaboravne uspomene... U cijenu uključeni i posteljina, ručnici te završno čišćenje! Kupon vrijedi ovisno o odabranom terminu.

U Elements Camping Selce gostima se prirodni elementi, zbog kojih je crikvenička rivijera omiljena destinacija zaljubljenicima u prirodu, već desetljećima nude kao na dlanu. Okružen bogatim zelenilom i predivnim pogledom na otok Krk, ove godine dobiva i jedinstveni kompleks bazena na dvije kaskade udaljenog svega nekoliko metara od mora.

U 2020. godini ponuda kampa obogaćena je novim kompleksom biodizajn bazena na dvije kaskade, okružen bogatim zelenilom i prekrasnim pogledom na otok Krk.

EXTRA POGODNOSTI - boca pjenušca kao poklon dobrodošlice u mobilnoj kućici na dan dolaska + jednokratni voucher s popustom od 10% na konzumacije u kavani Inter na glavnom gradskom trgu u Crikvenici ili na terasi Hotela Katarina u Selcu + 30% popusta na dnevni ulaz u wellness i 15% popusta na sve wellness i spa tretmane u Hotelu Katarina u Selcu + korištenje vanjskog bazena sa sunčalištem ovisno o vremenskim uvjetima!

Vrhunsko uređenje mobilnih kućica Salumbra Premium i jedinstvena mikroklima pružaju garanciju savršenog odmora. Zrake sunca naći će put do vas kroz škure koje skrivaju dodatno iznenađenje za romantičare i hedoniste - odmor uz omiljeno piće u privatnom jacuzziju na natkrivenoj terasi!

● 2 spavaće sobe, kompletno opremljena kuhinja, dnevni boravak, kupaonica, klima uređaj te natkrivena drvena terasa ●

Smješten u hladu mediteranskog drveća na površini od 8 hektara, kamp Selce pruža mogućnost smještaja za istinske ljubitelje prirode, mirnog odmora, zabave i rekreacije...

U blizini kampa nalazi se plaža (šljunčana i betonirana) s mogućnošću najma ležaljki, suncobrana, pedalina i brojnim drugim rekvizitima; mini golf i zabavni centar za najmlađe uzraste; ronilački centar; jednodnevni izleti (NP Plitvička jezera, NP Risnjak)...

Uz šetnicu prema Selcu nalazi niz trgovina, kafića i restorana.