Nezaboravan obiteljski odmor u Hotelu Excelsior 4* u Lovranu uz 3 dana i 2 noćenja na bazi polupansiona, unutarnji bazen, Wellness & Spa zonu sa sauna centrom i pregršt sadržaja!

14 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda vrijedi za 2 odrasle osobe i 1 ili 2 djece do 14 godina! Kupon vrijedi od 15.10. do 25.11.2023.; stop sve osim 12.-17.11.23. i 19.-26.11.23.

HOTEL EXCELSIOR 4* smješten je na samom moru destinacije Opatija i predstavlja idealno mjesto za obiteljski odmor u okruženju prekrasnog parka. 

Ovaj hotel nudi prostrane sobe i sadržaje za odmor ispunjen opuštanjem i zabavom. Uživajte u spa centru opremljenom sobama za masažu. 

Provedite dan na jednom od bazena. Blizina obalnog šetališta Lungomare i organizirani programi animacije garancija su da ćete uvijek naći nešto po svom ukusu u Hotelu Excelsior na Opatijskoj rivijeri. 

Bogat izbor jela i pića pronaći ćete u hotelskom a la carte restoranu, light lunch i snacks na lobby baru.

Superior soba s privatnim balkonom okrenuta prema ulici živopisnog primorskog gradića obećava zanimljiv odmor. Soba je klimatizirana, ima odvojene krevete, fotelju na razvlačenje, kupaonicu s kadom, sušilo za kosu, LCD TV (kabelska), telefon, minibar, sef i pisaći stol.

Obiteljske sobe s pogledom na ulicu su prostrane i lijepo uređene povezane sobe s balkonom. Imaju LCD TV kabelsku, odvojene krevete, 2 kupaonice s kadom, sušilo za kosu, klima uređaj, telefon, minibar, sef i pisaći stol.

U cijeni uključeno i korištenje unutarnjeg bazena sa grijanom morskom vodom i ležaljki uz bazen, fitnessa, Wellness & Spa zone sa sauna centrom (dvije finske saune, turska kupelj) i relax zone...

Očekuje Vas i 1 topla čokolada i kolač od maruna u lobby baru Excelsior prilikom dolaska, sweet Liri treat - choco tacos & hot choco/coffe za najmlađe (jednom tijekom boravka), Liri Kids Club za djecu od 4 do 12 godina i game room (pikado, stolni tenis, zračni hokej)!