Uz do vrtoglavih 80% popusta do linije iz snova - paketi tretmana za mršavljenje i oblikovanje tijela u Wings of Beauty u Zagrebu!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 09.12.2023.

LIPOLASER

Radi se o modernijoj tehnologiji u svijetu liposukcije, što je ipak na neki način standard u svijetu kad je u pitanju oblikovanje tijela. tretman uklanja neželjene naslage masnog tkiva s određenih dijelova tijela, poput primjerice, ruku,  nadlaktica, gornjeg i donjeg dijela leđa, trbuha, nogu, odnosno natkoljenica i kukova, stražnjice, vanjske i unutrašnje strane bedara, itd… LIPO LASER je u potpunosti siguran i bezbolan tretman koji koristi najnoviju niskoenergetsku hladnu lasersku tehnologiju , te time smanjuje obujam i naslage masnoća na gotovo svim dijelovima tijela bez ikakvog operativnog zahvata i ne zahtjeva oporavak nakon tretmana, te nema nikakvog crvenila.

BODY WRAPPING je anticelulitna metoda kojom istodobno oblikujemo tijelo te smanjujemo njegov obujam. Već sam naziv "body wrapping" govori nam da je riječ o postupku omatanja tijela u kombinaciji s posebnim kozmetičkim proizvodima osmišljenim za body wrapping. Omatanjem tijela posebnom folijom osigurava se bolje prodiranje fitoaromatskih sastojaka iz proizvoda za body wrapping u kožu i potkožno tkivo, gdje aktivni sastojci obavljaju željene učinke razgradnje i detoksikacije. Dodatno osobu stavljamo u termo deku kako bi postupak bio što brži i učinkovitiji.

ULTRA SHAPE CAVI tretman predstavlja kombinaciju tretmana kavitacije i radiofrekvencije.

Kavitacija je tretman za mršavljenje, a služi uklanjanju celulita, masnih naslaga, te izgleda narančine kore na kritičnim dijelovima vašega tijela.

Radiofrekvencija lica i tijela je revolucionarni tretman koji učvršćuje, zateže i podiže kožu, bez odlaska "pod nož". Osim toga, pruža vidljive rezultate već od prvog tretmana, a prikladna je za svijetlu i tamnu, suhu, masnu i mješovitu kožu. U kombinaciji zajedno, rezultati su vidljivi nakon prvog dolaska kroz tri tjedna.

ELEKTROSTIMULACIJA

Posjeduje posebne module s programima za mršavljenje, limfnu drenažu, učvršćivanje i jačanje mišića tijela. Tijekom 30  minuta tretmana elektrostimulacije mišići obavljaju jednak rad kao 3 sata aktivnoga vježbanja u teretani. Tretman poboljšava cirkulaciju i oksigenaciju tkiva što ubrzava staničnu obnovu i čisti kožu koja postaje sjajna, zaglađenija i zdravija. Aktivira se metabolizam, sagorijevaju ugljikohidrati i aktivira lipoliza odnosno otapanje masnih stanica. Ujedno se uklanjanja višak tekućine i otpadnih tvari.

LIMFNA DRENAŽA

Sjedilački način života, stresni dani na poslu i brza putovanja ostavljaju tragove na vašem tijelu. Limfna drenaža je terapija kojom se metodom upuhivanja zraka stvara pritisak na točno određene dijelove tijela, čime se mehanički potiskuje nataložena međustanična tekućina. Terapijom se potiče funkcija limfnog sustava pa se tako brže izlučuju štetne tvari iz tijela kao i suvišne tekućine. Cjelokupni tretman dovodi do stanja opuštenosti, prestanka natečenosti i boli koja je eventualno bila prisutna ranije.