NOVO - do ljepših i zdravijih nogu uz 10 tretmana maderoterapije ili 5 anticelulitnih masaža i 5 tretmana maderoterapije u Beauty salonu Patrizia u Zagrebu po super cijeni!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda vrijedi isključivo za žene. Kupon vrijedi do 15.12.2023.

PATRIZIA beauty salon predstavlja oazu ljepote, opuštanja i zdravlja koja će vaše želje pretvoriti u naše izazove da Vam pružimo što kvalitetniju uslugu, profesionalizam na svim razinama i zadovoljstvo kakvo očekujete.

Nismo sigurne da postoji veći ženin neprijatelj kada pričamo o ljepoti. Taj nas celulit uistinu muči, a pisane su o njemu razne brošure, savjeti i recepture kako ga se riješiti. ANTICELULITNA MASAŽA s posebno pripremljenim tehnikama i preparatima naše je oružje protiv, popularno zvane, narančine kore. Svaka je žena lijepa, mi je samo činimo zadovoljnijom!

MADEROTERAPIJA ili terapija drvetom je tehnika masaže koja vuče korijene iz Kolumbije. Zasnovana je na korištenju anatomski izrađenih elemenata od drveta, što terapiju čini posve prirodnom bez alergijskih reakcija na koži. Oklagije kojima se izvode masaže su od prirodnog materijala.