[PONUDA ZA UMIROVLJENIKE] Bogata jesenska ponuda u Ajdinovićima - 3 dana i 2 noćenja s ALL INCLUSIVE uslugom u resortu SRCA 4*, SPA centar, sportske i zabavne aktivnosti, ZOO vrt...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prvi i jedini ALL INCLUSIVE CENTAR u BiH, a smješten u čudesnom prirodnom ambijentu koji gostima pruža jedinstveno i nezaboravno iskustvo! Kupon vrijedi za 1 osobu ili 2 osobe, ovisno o odabranoj opciji, a može se iskoristiti do 31.10.2023.

ALL INCLUSIVE PONUDA

All inclusive aranžman gostima nudi tri obroka i neograničenu konzumaciju hrane na bazi švedskog stola. Bez obzira na preferencije, kuhinja će goste resorta oduševiti širokim izborom jela, od tradicionalnih delicija do jela svjetske kuhinje.

SPA UŽITAK

U okviru ponude sveobuhvatnog resorta na raspolaganju su sve usluge SPA centra: unutrašnji bazen s topolom vodom, jacuzzi, finska i parna sauna, slana soba, hladna soba, tople klupe, ležaljke, tuševi, bar i sve to sa pogledom na čarobno prirodno okruženje prirodnog platoa Ajdinovića. 

Korištenje SPA centra - bazen, jacuzzi, finska i parna sauna, tople klupe, slana soba, hladna soba, bar sa pogledom na bogato prirodno okruženje i životinje ● korištenje fitness centra sa novom opremom i rekvizitima za rekreaciju i rehabilitaciju!

SMJEŠTAJ

Ajdinovići su s razlogom turističko naselje jer nudi nekoliko vrsta smještajnih kapaciteta sa 4 zvjezdice, za svaki vid odmora i to: hotel Central, bungalovi i LUX apartmani.

Hotelske sobe su opremljene po najvišim standardima i gosti koji žele boraviti u neposrednoj blizini usluga i sadržaja Centra onda je hotel Central pravi izbor.

Za bračne parove sa djecom, grupe prijatelja ili goste koji jednostavno preferiraju boravak u zasebnim jedinicama onda su bungalovi i luksuzne vile „best deal“.

Sportske aktivnosti - košarka, odbojka, tenis i nogomet, ovisno o vremenskim prilikama!

Obilazak ZOO vrta sa preko 300 domaćih životinja  ● "Život u prirodi" - obilazak četinarske šume šumskim putevima i stazama ● edukacija (ishrana životinja, mužnja krava i koza, kupljenje jaja, rad sa životinjama za opuštanje i doprinos zdravlju uz prethodnu najavu i dogovor!

SPORTSKI TERENI

Centar posjeduje terene dostupne svim gostima: nogometni teren po UEFA standardima, 2 košarkaška terena, 3 terena za odbojku na pijesku, teniski teren, sportska dvorana za sve vrste sportova. Za goste su na raspolaganju sportski rekviziti uz besplatno i neograničeno korištenje do kraja boravka u Centru.

ZOOLOŠKI VRT

U vremenu kada nam je jedini prozor u svijet postao mobilni telefon pravo je malo čudo imati direktni dodir sa prirodom i upoznati se sa brojnim domaćim i divljim životinjama. Više od 40 vrsta domaćih i autohtonih životinja na prostranim poljima kompleksa Ajdinovići uživaju poseban tretman i brigu uposlenika. 

Alpsko – Tirolski jelen i jelen lopatar privući će pažnju svakog gosta svojim veličanstvenim izgledom kao i bosansko – brdski konji koji svakodnevno galopiraju livadom. Zoološki vrt je jedinstvena prilika za upoznavanje i evropskog sivog vuka, crvene lisice i smeđeg medvjeda koji su postali glavna atrakcija i miljenici gostiju. 

DODATNE AKTIVNOSTI

Kompleks Ajdinovići za goste koji žele dodatno ispuniti svoje vrijeme izvan all inclusive usluge i učiniti boravak interesantnijim nudi sljedeće aktivnosti: vožnja quadom, jahanje konja, ZIP-line, streljana, bilijar, stolni nogomet i tenis te veoma popularne usluge fizioterapeuta.

Program sa fizioterapeutom se sastoji od raznih vrsta masaža, hidžama i tretmani kiropraktike. Za sve goste je dostupno individualno savjetovanje i program prilagođen njihovim potrebama.

Također, gift shop - dućan SRCA gostima je i ponudi širok izbor domaćih, organskih proizvoda pravljenih u kuhinji Ajdinovići. Šumski i livadski med, ajvar, džem od šipka, sok od aronije i ljekovito bilje su samo neki od proizvoda iz naše ponude.