50% popusta na paket za svježe, blistavo i mladoliko lice u The Room Beauty & Hair u Osijeku - piling, maska, radiofrekvencija lica i ampula collagena, sve za samo 30 eura!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Obnova i buđenje kože vašeg lica uz odličan paket iz salona The Room Beauty & Hair u Osijeku! Kupon vrijedi do 01.12.2023.

RADIOFREKVENCIJA LICA

Tretman radiofrekventnom strujom djeluje na kožu tako da dubinski zagrijava tkivo, dok se površina kože ne zagrijava do istog stupnja kao unutrašnjost, potiče regeneraciju kolagena i elastina, koristi se za brzo, efektno i bezbolno pomlađivanje i zatezanje kože.

Kolagen je glavni sastav kože. Uslijed djelovanja sunca, onečišćenog zraka količina kolagena i njegova elastičnost se smanjuje, te se smanjuje elastičnost i rastezljivost kože. RF zagrijava vlakna kolagena u dermisu (dublji sloj kože) do određene temperature, pospješuje cirkulaciju i dovodi do njihove kontrakcije te stimulira obnavljanje kolagena. Unesena toplina ubrzava metabolizam stanice i fibroblasta koji proizvode kolagen, a time se stimulira produkcija kolagena i odmah vidljivo zateže koža.

COLLAGEN AMPULE sadrže dehidrirane mikrosfere morskog kolagena koji u dodiru s vlagom povećava svoj volumen do 10 puta i popunjava linije bora te zaglađuje površinu kože.

ODMAH nakon kupnje kupona potrebna rezervacija termina na telefon 031/ 531 257 ili theroom.os40@gmail.com.