Luksuzno ruho jesenskog odmora u Dubrovniku uz 3 dana i 2 noćenja s polupansionom za 2 odraslih i 1 dijete do 6 g. u Valamar Lacroma Dubrovnik Hotel 4*, unutarnji bazen i SPA zonu...

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Smješten je na mirnom poluotoku Babin kuk, okružen bujnim zelenilom i bijelim šljunčanim plažama na samo 15 minuta od Starog grada Dubrovnika... Boravišna pristojba uključena u cijenu! Kupon vrijedi od 01.11. do 06.12.2023.

VALAMAR LACROMA DUBROVNIK HOTEL, poznat po spoju prirode i vrhunskih sadržaja, nudi nezaboravna gastronomska iskustva u gurmanskim restoranima s panoramskim pogledom na Elafitske otoke, moderni Balance Mediterranean Spa s unutarnjim bazenom te ekskluzivne V Level usluge. Ovdje možete uživati u savršeno uravnoteženom odmoru u Dubrovniku s daškom luksuza!

Sve je spremno za vaše fantastično gurmansko iskustvo u Valamar Lacroma Dubrovnik Hotelu – od bogatog bifea u restoranu Mediterraneo, elegantnih barova i ukusnih à la carte jela u V Level restoranu Momenti do naše usluge Dine Around koja vam pruža priliku da iskusite različite kuhinje u vrhunskim Valamarovim restoranima.

Balance Mediterranean Spa by Valamar poseban je, opušteni wellness svijet na gotovo 1.000 m2 u hotelu Valamar Lacroma Dubrovnik. Sav uronjen u tople boje zemlje i mirise oleandra i hibiskusa pruža raskošne masaže i spa tretmane s esencijama Mediterana. 

Balance Mediterranean Spa by Valamar jedinstven je u Dubrovniku po Belle Spa zoni za žene te tretmanima za parove. Balance Mediterranean Spa by Valamar raspolaže unutarnjim i vanjskim bazenom, i fitnessom te VIP uslugom u 5th Floor Spa zoni posebne privatnosti.

Superior soba s balkonom park strana ima bračne/odvojene krevete, kupaonicu s tušem/kadom, klimatizaciju/grijanje, LCD Sat TV, mini bar, kuhalo za vodu, sef, sušilo za kosu, telefon s izravnim biranjem i Wi-Fi pristup Internetu.