Nova godina u Sarajevu! Prijevoz turističkim autobusom, 2 noćenja u hotelu s doručkom te razgledavanje grada za samo 879 kuna! Polasci iz Rijeke i Zagreba, 30.12.14.!

12 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dočekajte Novu godinu u gradu sa sevdalinskom dušom, Sarajevu! Nagradite i dušu i tijelo bosanskim specijalitetima uz vesele zvuke narodno – zabavne glazbe i ludog plesa do dugo i dugo u noć! Ne štedite se na plesnom podiju u uzavrelom ugođaju bosanske kafane ili na otvorenom uz ultra popularne Mostarce, Zoster!

Nova godina u Sarajevu - 2 noćenja za jednu osobu, 30.12.14. - 01.01.15.

U cijenu uključeno: 

Prijevoz turističkim autobusom

2 noćenja u hotelu s doručkom

razgled prema programu

organizaciju i pripremu putovanja, osnovno osiguranje u slučaju nezgode

Izaberite između ove 2 opcije smještaja u hotelu Alem s 3*:  1. Opcija 1: 4-krevetne sobe2. Opcija 2: 5-krevetne sobe

RASPORED PUTA:

1 dan: 30.12.14.

Polazak iz Rijeke 0:01h (Jelačićev trg), iz Zagreba u 2:45h (Arena Zagreb – parking). Dolazak u Sarajevo u jutarnjim satima. Slijedi razgled grada koji započinjemo starim dijelom grada – Baščaršija, Begova džamija, stara i nova pravoslavna crkva, židovska sinagoga, katolička crkva i starogradska kuća. Prošetat ćemo po Ferhadiji – znamenitoj sarajevskoj ulici sve do “vječne vatre” koja gori kao spomen na oslobođenje grada na kraju II. svjetskog rata. Nakon razgleda slijedi smještaj u hotel. Navečer odlazimo na Sarajevsku večeru (fakultativno), a zabavu kakvu samo Bosanci mogu prirediti uz glazbu i smijeh, a kasnije se selimo u jednu od najboljih diskoteka u gradu.


2 dan: 31.12.14.

Doručak. Dan je rezerviran za razgled ratnog Sarajeva (fakultativno). Vidjet ćemo prve borbene linije, aleju snajpera, stadion Koševo i dvoranu Zetra, židovsko groblje, Grbavicu, ostatke poznate novinarske kuće Oslobođenje, kasarnu Maršala Tita, glavni štab UNPROFOR-a, zgradu RTV BIH i ostale znamenite objekte. Proći ćemo kroz tunel (ispod aerodroma) koji je za vrijeme okupacije grada bio jedina veza s “vanjskim” svijetom. Poslijepodne je rezervirano za posljednje pripreme za najluđu noć u godini.

Doček će biti organiziran u jednom od sarajevskih klubova (fakultativno) ili na ulicama grada.


Ako odlučite Novu godinu proslaviti na otvorenom, čeka Vas super iznenađenje! Ove godine na Trgu Djece Sarajeva nastupa mostarski bend Zoster poznat po hitu"Ko je jamio, jamio" i rock bend Skroz, ex. Zabranjeno pušenje!

Kako se slavi Nova godina u Sarajevu, pročitajte ovdje!

3 dan: 01.01.15.

Doručak. U prijepodnevnim satima napuštamo hotel i odlazimo do grada potrošiti posljednje konvertibilne marke u nekoj od buregdžinica ili ćevabdžinica. Siti i veseli od dočeka krećemo prema kući. Dolazak u Hrvatsku predviđen je u kasnim večernjim satima.


Dobro došli u Sarajevo! Grad na Miljacki, okružen Jahorinom, Bjelašnicom, Igmanom, Treskavicom i Trebević Ilidžom. Spoj tri različita naroda, a opet tako jedinstven. Jedini olimpijski grad bivše Jugoslavije još i danas očarava Vučkom i olimpijskim duhom. Jedan od rijetkih gradova na svijetu gdje se u 500-tinjak metara nalaze pravoslavna, katolička katedrala, sinagoga i džamija. Različitost utisnuta u Sarajlije, obojana je specifičnim humorom i daje iznimnu volju za životom pa čak i u mračno doba Sarajeva. 


HOTEL ALEM***

Nalazi se 10 minuta vožnje od centra grada u mirnom djelu Sarajeva. Sobe u hotelu su trokrevetne i četverokrevetne. Hotel pruža besplatni Internet u sobama. Doručak je u obliku samoposluživanja. U sklopu hotela nalaze se i dva restorana. 


Nakon kupnje kupona potrebno je javiti se Collegiumu na e-mail: infohr@collegium.eu.