NOVO - revolucionarni SKIN BOOSTERI koji pomlađuju efikasno, prirodno i sigurno - 1 ili 4 tretmana uz do 51% popusta u salonu Tajna Ljepote u Zagrebu!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Skin Boosteri donose revoluciju u kozmetologiji, pružaju maksimalnu efikasnost na potpuno prirodan i siguran način, a ono što je najljepše - rezultati su vrhunski bez upotrebe iglica! Kupon vrijedi do 15.12.2023.

Zasigurno ste čuli za upotrebu Botoxa i hijalurona za ublažavanje bora? SKIN BOOSTERI zaista mogu odgoditi odlazak na estetske zahvate. Dajući nam kozmetološki odgovor na estetsku problematiku, alternativa su agresivnim estetskim tretmanima injektivnog ubrizgavanja botoxa i hijalurona.

Kompleksne, dinamične i tehnološki napredne formule djeluju kao stanični pojačivači sa maximalnim učinkom. Nove tehnologije sastojaka u vidu kozmetičkih dronova kao nosača tvari, ukrižene hijaluronske kiseline koja se postepeno otpušta, biopeptidnih kompleksa i drugih high - end supstanci daju kroz Skin Boostere vrijedan kozmetološki odgovor na najčešću problematiku.

Vrijeme je da čujemo o najnovijoj francuskoj Juliette Armand kozmetici, skin boosterima koji brišu bore bez upotrebe iglica i uspijevaju vratiti čvrstoću kože s dokazanom učinkovitošću:

● bore se izglađuju u prvih 28 dana 30-50%
● elastičnija koža u prvih 14 dana
● hidratiziranija koža u prvih 14 dana
● glađa koža u prvih 14 dana

U našem salonu radimo s čak tri skin boostera: 

1) Anti-age - vidljivo briše baš sve bore Chronos terapija - efekt MEZOTERAPIJE 

2) Bore čela i područja očiju - Thavma terapija - efekt BOTOXA 

3) Područje gornjeg kapka i podočnjaka - Opsis terapija - efekt BLEFAROPLASTIKE

Svi tretmani boosterima su iznimno ugodni. Tretman se izvodi po strogom protokolu rada počevši od pilinga da bi se uklonile mrtve stanice i prirodno potaknuli regeneracijski procesi. Slijedi nanošenje seruma i maski ciljanim redoslijedom da bi boostali kožu potrebnim supstancama i potakli stanične procese.

Tretmani boosterima traju 60 min. Najčešće je dovoljan samo jedan tretman a rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana. No za potpuni učinak kod nekih klijenata biti će potrebna  3 - 5 tretmana.

Skin Boosteri ne zahtijevaju vrijeme oporavka te se odmah možete vratiti vašim svakodnevnim aktivnostima.