[10.-12.11.] Martinje na podravski način - 3 dana/2 noćenja s polupansionom za 2 osobe u Hotelu Picok 4* uz Wellness i SPA, bogata martinjska večera uz živu glazbu, pregršt pogodnosti i sadržaja...

32 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pobjegnite u bajkovite podravske krajeve i uživajte u veselom Martinju u Hotelu Picok 4*! Kupon vrijedi isključivo za vikend 10.11.-12.11.2023.

11.11. svečana martinjska večera (19.30-22h) uz proslavu Martinja i ceremoniju krštenja vina sa biskupom i glazbeni program (19.30-02.00h); tamburaški sastav Frontman!

U prigodnom meniju za večeru očekuju Vas: domaća juha od guščjeg mesa sa jetrenim knedlima ● pečena guska punjena jabukom ● domaći mlinci na način naših baka ● pečeni odojak u začinskim travama iz Podravine ● pečene ploške krumpira sa domaćim špekom ● pečene domaće kobasice i krvavice ● dinstano zelje i hajdinska kaša ● salata od mahuna sa češnjakom, podravska seljačka salata ● štrukli sa nadjevom od višanja i grisa, jabuka sa cimetom, slani od sira ● vinski gulaš sa vrganjima u 00.30h

HOTEL PICOK 4* je smješten u gradu Đurđevcu, u podravskoj nizini, između dvije prirodno-geografske cjeline, između sjevernih obronaka Bilogore i rijeke Drave. Smještajni kapacitet je 200 kreveta, odnosno 74 dvokrevetne sobe, 4 suite-a i dvije posebno uređene sobe za osobe sa invaliditetom. 

Sve sobe su klimatizirane opremljene TV i satelitskim prijemnikom, telefonom s direktnom linijom, wirelless internetom, sefom i mini barom s bogatom ponudom pića. Kupaonice su opremljene tuš kabinama ili kadama, sušilom za kosu, ogrtačem za wellness i papučama.

U cijenu uključeno i korištenje hotelskog bazena te finske i infracrvene saune!

EXTRA pogodnosti - 10% na a la carte jela za ručak u restoranu Đurđevačka Iža u subotu i nedjelju ● 15% popusta na sve tretmane u hotelskom wellness centru

Na prvi pogled osvojit će Vas i restoran ĐURĐEVAČKA IŽA uređena u tradicionalnom podravskom stilu sa mnogo detalja i predmeta koji podsjećaju na nekadašnje stare đurđevačke i podravske kuće. Posjetitelji mogu "okusiti" povijest kroz niz osmišljenih jelovnika, pa se tako veliki dio gastronomske ponude temelji na starim receptima podravskih domaćica.