NOVO - pouzdan tretman za poticanje rada kože i proizvodnje kolagena s anti-age efektom - 3 tretmana radiofrekvencije lica, vrata i dekoltea u beauty salonu Pink Beauty u centru Zagreba!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pink Beauty Centar za ljepotu osnovan je sa jednim ciljem - da klijentima ponudi svjetski poznate i priznate tretmane za lice i tijelo po najvišim standardima! Kupon vrijedi do 30.12.2023.

Radiofrekvencija lica (RF) danas je već svima dobro poznat i vrlo pouzdan tretman kada je u pitanju anti-aging efekt, odnosno pomlađivanje lica. Ovim tretmanom možemo učvrstiti, zategnuti i podići kožu lica bez potrebe za invazivnim i riskantnim kirurškim zahvatima.

Smješteni smo u samom centru grada, u jednoj od najljepših zagrebačkih ulica na adresi: Nova Ves 65A. Nudimo ljubazan i profesionalan pristup u ugodnoj atmosferi!

Pomoću radiofrekvencije, odnosno visokofrekventnih radiovalova zagrijavamo slojeve kože na različitim dubinama. Time poboljšavamo metabolizam stanica i cirkulaciju, gdje posljedično tome dolazi do aktivacije fibroblasta i stvaranja novog kolagena. Tretman pomoću radiofrekvencije (RF) idealan je izbor za: zatezanje opuštene kože, smanjivanja bora na licu, uklanjanje sitnijih ožiljaka, osvježavanje lica, brzo i bezbolno postizanje mlađeg izgleda.

Već nakon prvog odrađenog tretmana možemo vidjeti značajne pozitivne promjene na licu, gdje će ista biti zategnutija i sjajnija. Ipak, za najbolje rezultate te njihovu dugotrajnost, preporuča se odraditi nekoliko tretmana u razmaku od 2-4 tjedna. Konačni rezultati biti će vidljivi kroz period od 3 mjeseca, a po potrebi se tretman uvijek može ponoviti. Tretman radiofrekvencije lica (RF) spada u neinvazivne te pritom vrlo sigurne tretmane. Ipak, kao i kod svih tretmana ove vrste, postoji mogućnost određenih (blažih) nuspojava.