[SLOVENIJA] First minute skijanje za dvoje - Hotel Silvester 3* nadomak skijališta Krvavec poziva Vas na 3 dana/2 noćenja preko tjedna ili za vikend... već od samo 100 eura!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Silvester 3* nalazi se u mjestu Vopovlje, samo 15 minuta od skijališta Krvavec i 20 minuta vožnje do centra Ljubljane. Kupon vrijedi do 23.12.2023.

Hotel Silvester smješten je na izvrsnoj lokaciji, prepun prekrasnih pješačkih staza, biciklističkih staza i izleta. Smješten je u neposrednoj blizini Alpa. Automobilom za nekoliko minuta možete doći do planina, odakle se pruža prekrasan pogled, okolica prepuna slapova, špilja, šuma, a zimi tu je i omiljeni skijaški centar.

Hotel Silvester udaljen je 2 km od zračne luke Ljubljana. Centar Ljubljane udaljen je samo 20 minuta vožnje, a skijalište Krvavec samo 15 minuta vožnje. Postoje i dobre autobusne veze. Krvavec nudi 30 km uređenih skijaških staza na nadmorskoj visini od 1450–1971 m. Ova nadmorska visina pruža odlične uvjete za skijanje na prirodnom i kompaktnom snijegu. Staze su raznolike i prikladne za rekreativne skijaše i natjecatelje.

Moguća doplata u iznosu 15 EUR po osobi za 1x ulaz u hotelski wellness centar 2h: finska i turska sauna, Kneipp kupke, jacuzzi, piling od sandalovine, sokovi i čajevi, ručnik, ogrtač i papuče

Sobe u hotelu su svijetle i moderne. Tradicionalna hrana kuha se u kuhinji, a u restoran vlada obiteljska atmosfera. Dobrodošle su manje i veće skupine gostiju. Noći su i ljeti prilično hladne, tako da je san ugodan, a ujutro ćete nakon doručka imati dovoljno energije za istraživanje ove prekrasne okolice. Izleti, skijanje, ribolov i najam bicikla neke su od mogućih aktivnosti.

Hotel vodi obitelj Silvester koja želi da se i Vi osjećate dijelom obitelji i kao kod kuće!

Skijalište Krvavec ima 30 km uređenih staza, na nadmorskoj visini od 1,450 m do 1,971 m, koje nude savršene uvjete za skijanje na prirodnom i umjetnom snijegu. Velika atrakcija na skijalištu je Eskimsko selo.