[84% POPUSTA!] Ne propustite paket od 10 tretmana maderoterapije infracrvenim valjkom sa zagrijavanjem za duplo bolji učinak u Salonu Tajna ljepote u Zagrebu po super cijeni!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Tretiraju se trbuh, noge i stražnjica, a svaki tretman traje 30 minuta! GRATIS - 10x limfna drenaža ili lipo laser! Kupon se može iskoristiti do 30.12.2023.

MADEROTERAPIJA INFRACRVENIM VALJKOM S ZAGRIJAVANJEM za smanjenje celulita, masnoće i ukupnog tjelesnog volumena.

Prva i jedina u Hrvatskoj kojom se postižu duplo bolji rezultati nego običnom maderoterapijom, jedini je neinvazivni valjak za smanjenje celulita i ukupnog tjelesnog volumena.

Ovaj neinvazivni valjak nudi brzo rješenje za "tvrdoglavi" celulit na onim područjima tijela na kojima s teškoćom može postići glatkost i zategnutost unatoć upornim i iscrpljujućim dijetama, mnogobrojnim niskokaloričnim obrocima i neumornim odlascima u teretanu.

Naime, primjenom najsuvremenije tehnologije ovaj valjak uspješno kombinira intenzivnu mehaničku masažu valjka, infracrveno svjetlo uz dodatno zagrijavanje kojim se dubinski zagrijava tijelo te time potiče cirkulacija i drenaža tkiva, razbija celulit već kod prvog tretmana, oslobađa višak tekućine te mišićna napetost. Tkivo se zagrijava na čak 42 stupnja Celzijusa u dubini od 3 do 15 mm, potiče se razbijanje masnih stanica, proizvodnja kolagena te su zato rezultati duplo bolji i brži.