[do 90% POPUSTA] TESLA tretmani s 4 aplikatora i radiofrekvencijom na zagrijavanje i tretmani limfne drenaže ili body formera/elektrostimulacije u salonu Tajna ljepote u Zagrebu!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 30.12.2023.

TESLA uređaj za elektromagnetski trening mišića istovremeno omogućuje izgradnju lijepih, vretenastih mišića te sagorijeva masnoću kako kod žena tako i kod muškaraca. Princip rada uređaja je visokofrekventna energija magnetskih vibracija koja kroz četiri velika aplikatora penetrira do 8 centimetara u mišiće. Pulsirajuća energija od samo 30 minuta može izazvati čak 35 000 jakih mišićnih kontrakcija što je zamjena za čak 5 sati vježbanja.

● TESLA s RADIOFREKVENCIJOM sagorijeva masnoću, rješava vas celulita i oblikuje tijelo bez dijeta i vježbanja u samo 30 minuta

● Najnoviji je uređaj na tržištu s snagom čak 10 Tesla za razliku od prijašnjih 7 Tesla uređaja

● 4 aplikatora mogu raditi istovremeno – dva za trbuh i stražnjicu, dva za ruke, noge i listove

LIMFNA DRENAŽA je vrlo učinkovita metoda kojom poboljšavamo mikrocirkulaciju, stimuliramo metabolizam i limfni sustav te ubrzavamo izlučivanje otpadnih materija i viška tekućine iz organizma (lica i tijela). Zbog današnjeg tempa života, stresa, pretjeranog stajanja ili sjedenja vrlo često se susrećemo sa problemima natečenih nogu, loše cirkulacije te pojave nakupina celulita i masnih naslaga na određenim dijelovima tijela. Svi ti medicinski i kozmetički problemi uz sve ostale metode uspješno se tretiraju i limfnom drenažom.

BODY FORMER/ELEKTROSTIMULACIJA uz pomoć mikrostruje na brz i efikasan način ukloniti će masne naslage, poboljšati tonus Vaše kože i osloboditi Vas celulita. Poznat je i pod nazivom 'pasivna gimnastika' jer su njegove prednosti mnogobrojne: učinkovit je za brže vraćanje stare linije nakon poroda + potiče mišiće na vibriranje i stezanje + idealan je za otklanjanje celulita te ima izvrstan učinak zatezanja, koža je svilenkastija i glatka + poboljšava cirkulaciju, uklanja višak vode i toksina iz organizma + oblikuje mišiće, daje im čvrstoću te povećava mišićnu masu.