[do 62% POPUSTA] Otkrijte bogatstvo hranjivih sastojaka kolagena i njegovih izvanrednih učinaka na koži - do 5 ili 10 kolagen niti u salonu Tajna ljepote u Zagrebu!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 30.12.2023.

KOLAGEN NITI - prava revolucija u anti-age tretmanima 'brisanja' bora

Tretman kolagen nitima djeluje na povećanju količine kolagena u tkivima, što rezultira poboljšanjem općenitog stanja organizma, usporavanjem starenja i vizualnim poboljšanjem izgleda kože. Tretman je savršen "boost" kod prvih, ali i uznapredovalih znakova starenja.

Koža se podiže, zateže i podmlađuje bez narušavanja mimike lica. Ova metoda je potpuno neinvazivna i prirodna, a kolagenske niti omogućavaju nadogradnju kolagena u koži.

Tretman je idealan za smanjenje bora, jačanje i balansiranje kože te smanjenje otvorenih finih bora. Radi se o tzv. "končićima" natopljenima kolagenom koji se rastvaraju, a hranjivi sastojci prodiru u kožu i popunjavaju bore te potiču proizvodnju kolagena, vraćaju koži potrebnu elastičnost i vlagu, ublažuju znakove starenja, te lice djeluje mlađe. Efekt liftinga nakon tretmana je odmah vidljiv, tretman ne zahtjeva oporavak.