[03.-05.11.] GASTRO VIKEND u Istri uz 3 dana i 2 noćenja s polupansionom i Wellness & Spa za 2 osobe u Hotelu Premantura Resort 4* i degustaciju domaćih proizvoda u pršutarni Buršić...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Savršen odmor u Istri uz bogatu ponudu Hotela Premantura Resort 4* i pravi gastro doživljaj u poznatoj pršutarni i stanciji Buršić u Vodnjanu... Dijete do 3,99 godina GRATIS! Kupon vrijedi ISKLJUČIVO za vikend 03.11.-05.11.2023.

PRŠUTARNA I STANCIJA BURŠIĆ

Pršutarna Buršić jedina je pršutarna u Vodnjanu, te se ubraja u jednu od većih objekata prizvodnje u Istri. Obiteljsko smo gospodarstvo koje se već 30 godina bavi proizvodnjom Istarskog pršuta, pancete, ombola (kare, svinjska ribica) i kobasica, te uskršnje delicije Špalete.

*Obavezna nadoplata za izlet u pršutarnu Buršić u subotu 04.11. u 12.30h; od hotela do pršutarne potrebno je 40 minuta vožnje vlastitim automobilom, a adresa je Fažanska 25, 52215 Vodnjan. Prijave za izlet zaprimaju se do četvrtka 02.11.; gosti će moći birati između raznih paketa te kušati domaću istarsku rakiju, degustirati istarske suhomesnate proizvode i sir (panceta, pršut, kobasice, ombolo, sir, masline), maslinovo ulje, fritule; ili mini ručak (kombinacija istarske plate za predjelo te domaće tjestenina sa gulašom od pršuta ili maneštre te desert.

Svejedno da li tražite luksuzno iskustvo ili nezaboravnu pustolovinu, HOTEL PREMANTURA RESORT 4* je mjesto za oboje.

Na mirnom i spokojnom mjestu, okružen prekrasnom prirodom te na 3 minute hoda do mora, smjestio se Hotel Premantura Resort. U sklopu objekta je sezonski infinity bazen iz kojeg pogled pada na uvalicu i šumoviti krajolik, zatim wellness te mediteranski vrt, restoran i bar sa terasom oko bazena.

Sve su smještajne jedinice klimatizirane. U svakoj je prostor za sjedenje s TV-om ravnog ekrana i balkon. Također, sve sobe uključuju vlastitu kupaonicu s tušem, besplatnim kozmetičkim priborom i sušilom za kosu. Gosti mogu koristiti besplatan WiFi u cijelom objektu.

Očekuje Vas i butelja vina na poklon te piće dobrodošlice po izboru, a u popodnevnim satima posladite se voćem i kolačima...

Originalni domaći specijaliteti i bogata Istarska povijest jamče nezaboravno iskustvo. U Hotelu Vas za bogati doručak očekuje raznolika ponuda hrane - od ribljih jela, salata, voća i povrća preko uobičajenih namirnica za doručak kao što su razne vrste finih kolača, kroasana, muslija, jaja pripremljenih na razne načine, do istarskog pršuta i slavonskog kulena uz kozji, kravlji ili ovčji sir s maslinama, tartufima, paprom i ljutim papričicama. 

Za večeru Vas očekuje riblji ili mesni meni s prilozima. U sklopu ribljeg menija nudi se kvalitetna, svježa sezonska riba, ovisno o ulovu tog dana, a mesni meni baziran je isključivo na mesu lokalnih uzgajivača.

U cijenu uključeno i korištenje wellnessa sa jacuzzijem, turskom i finskom saunom, grijanim klupama, tuševima i prostom za opuštanje (uz prethodnu rezervaciju na recepciji hotela i ovisno o raspoloživosti) i  korištenje vanjskog bazena s hidromasažom!

Hotelski wellness ima grijane klupe, tursku i finsku saunu, a za okrjepu možete izabrati čaj po svom ukusu. U ponudi Vas očekuje i korištenje vanjskog bazena sa hidromasažom. 

Neovisno o tome jeste li ljubitelj kopnenih aktivnosti ili morskih dubina, Premantura je raj za ljubitelje aktivnog turizma, prirode i adrenalina. 

Po želji gosta, uz dodatnu nadoplatu, moguć je najam bicikala za istraživanje prekrasnog parka prirode Kamenjak! Plaže Rta Kamenjak izabrane za jedne od najljepših plaža u Hrvatskoj, a sam je Rt nazvan "jadranskim biserom". Ulazak se naplaćuje za vozila, dok je za pješake i bicikle ulaz besplatan.