[79% POPUSTA] Popularan nekirurški lifting i pomlađivanje kože lica prirodnim putem uz dermapen i nano gun mezoterapiju u salonu Tajna ljepote u Zagrebu!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 30.12.2023.

Dermapen je proizvod švicarskog proizvođača koji ima sve potrebne certifikate za sigurnost klijenta i terapeuta. Osmišljen je za pomlađivanje kože prirodnim putem tako da potiče kožu na obnavljanje i pritom ublažava bore, strije i ožiljke te postiže zatezanje i pomlađivanje kože.

Glavni učinci su lifting lica (ublažavanje i smanjenje bora), zatezanje i pomlađivanje kože, skupljanje pora, ublažavanje raznih ožiljaka (posebno ožiljaka od akni) i strija te uklanjanje pigmentacija.

Prije samog tretmana kožu je potrebno temeljito očistiti od šminke i teških krema. Zatim se nanosi enzimatski piling koji skida rožnati sloj, čime se omogućuje preparatima brže i efikasnije prodiranje u potkožje. Tretman započinje nanošenjem aktivne ampule Hyaluron - Hydro Balance s patentiranim SPS sistemom koji omogućava molekulama hijaluronske kiseline da uđu duboko u kožu. Horizontalnim pokretima mikroiglice će prodrijeti u kožu i potaknuti stvaranje kolagena. Nakon tretmana nanosi se dermokozmetika/gel kako bi se dodatno nahranila i smirila koža.

Nano gun - bezbolno 'upucavanje' hijaluronskih filera

Najnoviji tretman zatezanja, pomlađivanja i oblikovanja lica, vrata i dekoltea popunjavanjem bora filerima Nano Gun tehologijom. Potpuno bezbolno i s vidljivim rezultatima.

Riječ je o tretmanu pomlađivanja i zatezanja lica i vrata nekirurškim putem, potpuno bezbolno i bez injekcija.

Glavni učinci su: značajno do potpuno uklanjanje bora, izrazito jak anti age učinak s pomlađivanjem strukture kože, zatezanje opuštene kože lica, vrata i dekoltea te zatezanje i podizanje konture brade, tzv. V – Shape, a usto hrani kožu i odlična je prevencija protiv daljnjeg starenja.