Nova godina u Vili Valdibora u Rovinju, uz bogat novogodišnji paket koji uključuje svečanu večeru u 3 slijeda, 2 noćenja s doručkom te korištenje wellnessa..sve za 2 osobe i za povoljnih 1490 kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Osjetite otkucaje 2014. i zakoračite u Novu veseliju i uspješniju 2015. godinu u šarmantnom Rovinju, uz smještaj, wellness i novogodišnju večeru te brojne druge pogodnosti u najluksuznijoj rovinjskoj Vili Valdibora, pažljivo namještenom biranim antiknim namještajem i umjetninama!

Ponuda uključuje za 2 osobe:

2 noćenja s doručkom u studiju ili sobi u Vili Valdibora, u Rovinju;

Besplatan pristup Internetu u sobama i predvorju;

Korištenje Spa & Wellness zone (finska i turska sauna, bazen, teretana);

Jedno organizirano vođenje gradom (walking tour);

Svečana novogodišnja večera u hotelu (izbor između dva menija, ribljeg ili mesnog u tri slijeda);

Doček Nove Godine na glavnom gradskom trgu u sklopu Rovinj Music Festivala, uz nastup bendova No Limits i Master Band;

Poklon iznenađenja.


Doživite više od odmora – boravite u romantičnoj rovinjskoj ulici u srcu starog grada izgrađenog u 17. stoljeću, u čijim su zgradama boravili Napoleon Bonaparte, Jules Verne, James Joyce i drugi romantici i pustolovi, osjetite puls i šarm zaustavljenog vremena u predvorju vile i jednom od apartmana ili soba najluksuznije renovirane rovinjske vile, pažljivo namještene biranim antiknim namještajem i umjetninama.

Studio je jednosobni apartman cca. 30 -37 m2, ugodno i elegantno uređen i dekoriran i može primiti do 3 osobe. Svi apartmani su opremljeni sa: velikim bračnim krevetom, kaučem, kuhinjom, kupaonicom s tušem i sušilom za kosu, klima uređajem, bežičnim pristupom internetu, telefonom, sefom.

Soba je udobna, prostrana, lijepo uređena i može primiti do 2 osobe i jedno dijete. Sve sobe su opremljene sa: dva kreveta, klima uređajem, mini barom, satelitskim TV, radio prijemnikom i telefonom, sefom, bežičnim pristupom internetu, kupaonicom sa tuš kabinom i sušilom za kosu.

Uživajte u usluzi i ljubaznosti osoblja koje će vam servirati doručak u apartmanu, svakodnevno vam počistiti sobe, uputiti vas u kulturne i gastronomske tajne Rovinja i Istre, te vam dati bicikle za razgledavanje okolice, rekreaciju ili odlazak na plažu.

Tijekom dana uživajte u šarmantnim ulicama jednog od najslikovitijih mjesta u Istri, Rovinju. Rovinjske ulice su pune umjetnika, galerija, restorana i kafića, gdje možete sjesti, gledati zalazak sunca i objedovati uživajući u jedinstvenoj arhitekturi grada i zvukovima mora.


Nakon kupovine kupona, obavezno izvršiti rezervaciju termina na broj: +385 (52) 845-040 ili e-mail: info@valdibora.com.