Uzbudljiv Doček Nove godine u Zlatnom Pragu, uz prijevoz autobusom, 3 noćenja s doručkom u hotelu te brojne fakultativne izlete i super zabavu za jednu osobu i za povoljnih 1176 kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Najromatničniji je Doček sigurno onaj u gradu iz bajke, Pragu! Ali također može biti i jedan od najluđih, kako je Prag poznat po široj lepezi dobre zabave, hrane i nezaobilaznog piva! Uz Doček, iskoristite maksimum od Češke prijestolnice, u romantičnoj vožnji brodom po Vltavi ili razgledavanju Čeških pivovara!

Ponuda uključuje:

Prijevoz turističkim autobusom;

3 noćenja u ex. hotelu Luna u Pragu, uz doručak, u četverokrevetnim sobama;

Organizaciju i pripremu putovanja;

Osnovno osiguranje u slučaju nezgode.


RASPORED PUTOVANJA:

1.dan ::: 28.12.2014.

Polazak iz Pule u 17:30h (parkiralište Mercator), iz Rijeke 19:30h (Jelačićev trg), iz Zagreba u 22:00h (Arena Zagreb – parking). Vožnja prema Pragu uz kraća zaustavljanja putem.

2.dan ::: 29.12.2014.

Dolazak u jutarnjim satima i razgled starog dijela grada. Prošetat ćemo Staromestskim namestima, Vaclavskim namestima. Vidjet ćemo Nacionalni muzej, Prašku branu, Židovsku četvrt, poznati Karlov most gdje možete staviti svoju ruku na spomenik Janeza Nepomuka i zaželjeti želju. Razgledat ćemo ostale bitne znamenitosti u centru grada – Staromestski trg sa poznatim Astronomskim satom, crkvu Sv.Nikole, Tynsku crkvu itd. Slijedi smještaj u hotel, gdje slijedi odmor i priprema za prvi Collegium party u Pragu.

3.dan ::: 30.12.2014.

Nakon doručka, uputit ćemo se u razgled Hradčana (fakultativno), Praškog dvorca s katedralom sv. Vida, Stare kraljevske palače, Smodniškog stupa i Karlovog mosta s druge strane. Navečer ćemo se spremiti za romantičnu vožnju brodom po Vltavi (fakultativno), a poslije toga slijedi luda zabava do dugo u noć…

4.dan ::: 31.12.2014.

Nakon doručka i odmora od dobre zabave idemo u razgled jedne od mnogobrojnih Čeških pivovara (fakultativno). Upoznat ćemo se sa proizvodnjom piva uz nezaobilaznu degustaciju. Popodne je predviđeno za kratki odmor i pripremu za najluđi doček Nove 2015. godine.

5.dan ::: 01.01.2015.

Nakon kratkog spavanja ili ne spavanja i doručka napuštamo “Zlatni Prag” i krećemo kući. Dolazak u Hrvatsku predviđen je u kasnim večernjim satima.


PRAG

"Zlatni Prag", “Grad s tisuću tornjeva” ili “Kruna svijeta” samo su neka od imena koja možete čuti kad se govori o Pragu. Jedna od prijestolnica europske kulture bogata je poviješću o kojoj svjedoče mnogobrojne građevine i spomenici. S druge strane, grad na Vltavi prepun je urbanog života i mladih koji odlaze upoznati i doživjeti spoj kulture, povijesti i modernog načina života.


A & O HOTEL AND HOSTEL METRO STRIZKOV

Nekadašnji hotel Luna. Hotel je udaljen 7 km od centra. U blizini hotela nalazi se METRO stanica. Sobe u hotelu su skromne i više su apartmanskog tipa. Sobe su četverokrevetne, a  doplata za prazan ležaj u četverokrevetnoj sobi iznosi 220kn. Dvokrevetne sobe uz doplatu od 230kn. Doručak je u obliku samoposluživanja. U hotelu se nalazi bar, mjenjačnica i drugi sadržaji.