Veseli vikend paket Hotela Malin 4* na Krku - 2 ili 3 dana/1 ili 2 noćenja s polupansionom za 2 osobe, unutarnji grijani bazen, stand up komedija "Kaj Bre?!" s Marinom Orsag i Aleksandrom Perišićem!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi od 03.11. do 05.11.2023.

U cijenu uključene ulaznice za STAND UP komediju "Kaj Bre?!" u petak 03.11. s Marinom Orsag i Aleksandrom Perišićem + živa glazba (acoustic guitar) u hotelu nakon predstave!

Ulaznice se preuzimaju na recepciji hotela na dan predstave 03.11.; početak predstave u 19:30h. 

Edukativni i nagrađivani show koji briše predrasude odlično je stand up prepucavanje, između Hrvatice i Srbina, simboličnog naziva "Kaj bre?!". Marina Orsag i Aleksandar Perišić u ovom se showu savršeno igraju sa problemima u hrvatsko-srpskim odnosima. Marina i Aleksandar su oboje bili u pionirima i samim time odrastali u bivšoj Jugoslaviji pa doživjeli i raspad iste, te stvaranje novih država. Kako se na njih to odrazilo i kako doživljavaju odnose između te dvije države dvadeset godina kasnije možete vidjeti i čuti u ovom najgledanijem i najnagrađivanijem stand up showu Balkana.

HOTEL MALIN 4*

Nudimo Vam najbolje što imamo - kvalitetan smještaj korak do mora, tradicionalnu hranu pripremljenu na moderan način, pomno birana vina, sportske i kulturne sadržaje, masline i mir.

Hotel Malin, okružen morem i gustim zelenilom, usidrio se na prekrasnoj plaži u zagrljaju Zlatnog otoka Krka prepunog doživljaja. Malinska, smještena nadomak Rijeke, u blizini zračne luke, tek sat i pol vožnje udaljena od Zagreba, uistinu je "nadohvat ruke".

Samo jedna minuta hoda do mora i pet minuta do centra grada čini hotel Malin vašim savršenim izborom. No, ovdje ćete pronaći i mnogo više: hotel kategoriziran sa četiri zvjezdice, sobe okrenute prema moru, atriju ili vrtu, vrhunsku gastronomsku ponudu, uslugu zbog koje ćete se poželjeti vratiti…

Dvokrevetna soba s balkonom iznimno ugodno uređena i klimatizirana, a ima SAT TV, telefon, pisaći stol, mini bar, sef i sušilo za kosu. U sobi postoji mogućnost postavljanja dodatnog ležaja (120 x 200 cm) za 3. odraslu osobu ili dvoje djece do 12 godina.

U sobi postoji mogućnost postavljanja dodatnog ležaja (120 x 200 cm) prikladnog za 1 osobu.

Nezaboravno wellness iskustvo u hotelu Malin

Uvijek i svakom, mlađima i starijima, pravo je vrijeme svako vrijeme koje je izdvojeno za ulaganje u vlastito zdravlje. Wellnes hotela Malin - pravo je mjesto za to! 

Ponuda uključuje i neograničeno korištenje unutarnjeg i vanjskoga grijanog bazena i relax zone s ležaljkama...

Ako ste željni opuštanja u saunama, možete doplatiti za jednokratno korištenje sauna - finska, infrared s zidom od himalajske soli i bio sauna - u trajanju 2 sata u iznosu 15 eura po osobi (plaćanje na licu mjesta).

Otok Krk - otok koji je premostio more da bude bliže kopnu, svijetu i ljudima

Sedam gradova kaštela – sedam utvrda otočnih, očuvani biseri davnih vremena uklesani u kamen glagoljicom, tisućljetni spomenici, zaspali dvorci Frankopana – knezova krčkih, crkve u kojima odzvanja šapat molitve, kapelice i samostani, suhozidi – jedinstvene međe načinjene od kamena i žuljeva, trave mirisne i ljekovite, posoljene masline, plaže snježnobijelih oblutaka, vječna pjesma mora i cvrčaka na žegi, pršut osušen na buri, med i vino, sir i maslinovo ulje, suhe smokve i rakija za dobrodošlicu, davno pristigao kovčeg prepun tajni, otok je Krk.

Za rekreativce postoji mogućnost nadoplate za hiking uz licenciranog vodiča svake subote i nedjelje u iznosu 30 eura po osobi s uključenim "hike goodie bag" (uz obaveznu prethodnu rezervaciju, plaćanje na listu mjesta).