NOVO - rekreacija i opuštanje u Pohorje Village Wellbeing Resortu uz 3 dana i 2 noćenja u superior apartmanu Bolfenk s kaminom za 4 osobe, cjelodnevni najam e-bicikla, opuštanje u bazenu...

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ne propustite izvrsnu priliku za idiličan odmor na Pohorju uz opuštanje u bazenu i rekreaciju u bajkovitoj okolici... Kupon vrijedi od 06.11. do 13.12.2023.

Naš Pohorje Village Wellbeing Resort, hotelsko-apartmanski kompleks koji se sastoji od četiri stambena objekata, smjestio se na 1050 m visine Mariborskog Pohorja, u srcu mariborske šume i udaljen je samo 300 m od gornje stanice uspinjače najvećeg slovenskog skijališta. Mjesto nudi jedinstven doživljaj mira, tišine i stapanja sa predivnom prirodom koja ga okružuje.  

Lokacija Pohorje Village Wellbeing Resorta nudi sve - uz ugodne smještajne jedinice, kvalitetan Wellness i Spa centar i domaću tradicionalnu kuhinju, tu su 42 km duge skijaške staze, žičara do centra Maribora, brojne pješačke i planinarske staze, energetska staza, te adrenalinski bike park Pohorje.

OBITELJSKI APARTMANI BOLFENK 4*

Apartmani su smješteni neposredno uz Wellness & Spa Hotel Bolfenk i direktno su spojeni s Wellness kućom »WellNest«. Na raspolaganju su luksuznih apartmani koji mogu primiti od 2 do 7 osoba, a svi su opremljeni kabelskom LCD TV i WI-FI internetom. Kuća s apartmanima također ima spremište za skije i uređeno javno parkiralište u neposrednoj blizini.

Superior apartman s terasom ili balkonom ima spavaću sobu sa dva osnovna ležaja i dodatni dnevni boravak sa sofom na razvlačenje (pomoćni ležaj), potpuno opremljenu kuhinju i kupaonicu.

U cijenu uključena i drva za kamin za prekrasnu večer uz vatru ● cjelodnevni najam e-bicikla s kacigom ● karta pješačkih i biciklističkih staza Pohorja neograničeno kupanje u WellNest bazenu (svaki dan 14-20 h) ● karta energetske rute Bolfenk sa sedam energetskih točaka čiji se ulaz nalazi u neposrednoj blizini hotela Bolfenk ● neograničeno korištenje funkcionalnog fitness centra hotela ● najam štapova za nordijsko hodanje

Gosti apartmana mogu koristiti usluge Wellness kuće »WellNest« koja se prostire na dvije etaže. Na prvoj se nalazi grijani bazen s energetskom vodom kao i whirlpool s efektom masaže (34 °C).  Neograničeno korištenje bazena je uključeno u cijenu.

Mariborsko Pohorje omiljeno je kod skijaša svih dobnih skupina i vještina. Sjajno bijele skijaške staze, kao i uređene staze za skijaško trčanje i trekking rute privlače brojne entuzijastične alpske skijaše i snowboardere, ali i planinare, brdske bicikliste, padobrance, jahače i avanturiste. Staze su povezane s 5 sjedežnica, 16 ski-liftova i gondolom.