Bogati DOČEK 2024. u Hotelu Picok 4* u Đurđevcu uz 3 dana i 2 noćenja s polupansionom za 2 osobe, Wellness & SPA, svečanu večeru i nastup grupe Elixir te pregršt sadržaja!

15 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Za doček izaberite Hotel Picok 4* u bajkovitim podravskim krajevima i uživajte u bogatoj gastro ponudi, Wellness & SPA, dodatnim pogodnostima i raznim sadržajima! Kupon vrijedi ISKLJUČIVO za 30.12.2023.-01.01.2024.

30.12. popodnevni snack (kava, čajevi, sokovi, kolači, voće); 31.12. piće dobrodošlice od 19h na aperitiv baru, svečana večera od 20h, kokteli u vrijeme večere 20-22h, doček i proslava Nove godine do 04h uz glazbeni sastav Elixir, čaša šampanjca u ponoć

HOTEL PICOK 4* je smješten u gradu Đurđevcu, u podravskoj nizini, između dvije prirodno-geografske cjeline, između sjevernih obronaka Bilogore i rijeke Drave. Smještajni kapacitet je 200 kreveta, odnosno 74 dvokrevetne sobe, 4 suite-a i dvije posebno uređene sobe za osobe sa invaliditetom. 

Sve sobe su klimatizirane opremljene TV i satelitskim prijemnikom, telefonom s direktnom linijom, wirelless internetom, sefom i mini barom s bogatom ponudom pića. Kupaonice su opremljene tuš kabinama ili kadama, sušilom za kosu, ogrtačem za wellness i papučama.

Opustite se i uživajte u hotelskom bazenu, finskoj i infracrvenoj sauni!

EXTRA pogodnost - 15% popusta na sve tretmane u hotelskom wellness centru!

U cijenu uključene i ulaznice za Muzej Grada Đurđevca 30.12., posjet multimedijskom Posjetiteljskom centru Đurđevački pijesci 31.12. i ulaznice za Mini Zoo Hrvatska Sahara 01.01.!

EXTRA POGODNOST: mogućnost ručka 31.12. ili svečanog novogodišnjeg ručka 01.01. u restoranu Đurđevačka Iža u sklopu Hotela po posebnoj cijeni 20 eura/osobi (potrebna prethodna najava prilikom dolaska).

Na prvi pogled osvojit će Vas i ĐURĐEVEČKA IŽA uređena u tradicionalnom podravskom stilu sa mnogo detalja i predmeta koji podsjećaju na nekadašnje stare đurđevačke i podravske kuće. Posjetitelji mogu "okusiti" povijest kroz niz osmišljenih jelovnika, pa se tako veliki dio gastronomske ponude temelji na starim receptima podravskih domaćica.

POSJETITELJSKI CENTAR ĐURĐEVAČKI PIJESCI na multimedijalan način prezentira posjetiteljima kroz koncept proširene stvarnosti u zatvorenom prostoru sve posebnosti pustinjskog krajolika i bogatstvo raznolikosti životinjskog i biljnog svijeta koji živi na pijescima i to neovisno o godišnjem dobu i vremenskim uvjetima. 

Opremljen je najnovijom tehnologijom unutar kojega je postavljen multimedijski, interaktivni i visokotehnološki koncept, a kojemu je cilj posjetiteljima prenijeti iskustvo na način da stekne znanja o zanimljivom fenomenu Đurđevačkih pijesaka.