Jedan od najpopularnijih tretmana za mršavljenje i oblikovanje tijela - MED2CONTOUR tretman velike regije u trajanju 30 minuta u beauty salonu Pink Beauty u centru Zagreba!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pink Beauty Centar za ljepotu osnovan je sa jednim ciljem - da klijentima ponudi svjetski poznate i priznate tretmane za lice i tijelo po najvišim standardima! Kupon vrijedi do 30.12.2023.

Smješteni smo u samom centru grada, u jednoj od najljepših zagrebačkih ulica na adresi: Nova Ves 65A. Nudimo ljubazan i profesionalan pristup u ugodnoj atmosferi!

MED2CONTOUR svjetski je poznat i priznat uređaj, a nalazi se i u našem Pink Beauty centru za ljepotu. Radi se o možda najpopularnijem tretmanu za mršavljenje i oblikovanje tijela na tržištu, koji se s pravom smatra alternativom liposukciji. Razlog tome je taj što Med Contour uređaj istovremeno kombinira čak 3 različita načina djelovanja: ultrazvuk (UV), limfnu drenažu i vakuum. To znači samo jedno – odlični rezultati su osigurani.

Pomoću nekoliko različitih aplikatora, u mogućnosti smo vidljivo smanjiti obujam tijela (cca 2.5cm nakon prvog tretmana), smanjiti ili u potpunosti ukloniti celulit, zategnuti kožu tijela, osigurati dugotrajne rezultate. 

Prvi rezultati mogu se osjetiti i vidjeti već nakon prvog tretmana, no za maksimalne rezultate najčešće je potrebno napraviti nekoliko tretmana (4 – 6).