Nova oaza ljepote i opuštanja u Zadru - počastite se ponudom depilacije voskom ili šećernom pastom za cijele noge i duboki bikini ili cijele noge i brazilku u Paraiso Beauty Salonu!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon se koristi u 1 dolasku i može se iskoristiti do 20.01.2024.

Paraiso Beauty Salon predstavlja oazu ljepote, opuštanja i zdravlja koja će vaše želje pretvoriti u naše izazove da Vam pružimo što kvalitetniju uslugu, profesionalizam na svim razinama i zadovoljstvo kakvo očekujete.

Depilacija ŠEĆERNOM PASTOM brzo je stekla popularnost u kozmetičkim salonima diljem svijeta. Nije ni čudo jer sadrži samo prirodne sastojke, ne oštećuje kožu, bakterije u ovakvoj pasti nemaju mogućnost preživljavanja te nije potrebno čekati da dlačice narastu! Ovom depilacijom koža ostaje glatka i meka. Zbog malih molekula sastava šećerne paste, dublje prodire u kožu te zatvara folikulu te usporava rast dlake. Manje je bolna, može se raditi na kraćim dlakama.

Depilacija VOSKOM je klasična depilacija sa toplim voskom u patronama. Nakon depilacije na depilirano područje nanosimo pjenu i kremu koje smiruju iritaciju na koži i po želji ampule koje usporavaju rast dlaka. Depilirane dlačice postepeno oslabljuju i postaju sve tanje. Na tretiranom području možete očekivati da dlačice neće rasti do 3 tjedna.