Uživajte u svom odmoru u Splitu uz 3 dana i 2 noćenja na bazi doručka za 2 osobe u luksuznom odmoru u Heritage Hotelu Fermai, piće dobrodošlice i besplatan razgled gradske jezgre subotom...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Besplatan razgled gradske jezgre održava se subotom u 10 h na hrvatskom ili engleskom jeziku. GRATIS dijete do 12 godina s roditeljima na istom ležaju! Kupon vrijedi do 29.02.2024.

HERITAGE HOTEL FERMAI

Dopustite da Vam predstavimo našu mirnu oazu u užurbanom srcu Splita. Udaljeni smo tek nekoliko koraka od vreve srca grada - Dioklecijanove palače koja je zbog svoje magične ljepote dio UNESCO popisa svjetske baštine.

Stoljetna zgrada koja je istinski biser secesijske umjetnosti, dovršena jeku Prvoga svjetskoga rata, remek djelo je arhitekta Petra Senjanovića koji je Splitu donio dašak prepoznatljive bečke secesije. Split je secesija gotovo zaobišla i tim više smo ponosni što smo upravo mi u prilici jednoj od rijetkih splitskih secesijskih ljepotica udahnuti novo ruho.

Prvotno je zgrada bila namijenjena potrebama zadružnog saveza, a od 1974. godine bila je sjedište Splitskog sveučilišta. Zahvaljujući arheološkim iskapanjima, u temeljima zgrade pronađeni su artefakti koji svjedoče o postojanju organiziranog urbanog života u Splitu prije izgradnje same Dioklecijanove palače. Pronalazak kupelji ili fontane daje nam naslutiti kako su tu bile smještene terme ili tržnica.

Naš kreativni kulinarski tim inzistira na lokalnim namirnicama kako bismo Vam ponudili što autentičniji gastro doživljaj. Prateći svjetske gastronomske trendove, ispunjavamo različite prehrambene potrebe naših gostiju te nudimo vegetarijanska, veganska i bezglutenska jela. Naši vrijedni kuhari uvijek oduševe nekom novom idejom, nekim novim receptom. 

Smještene u stoljetnoj secesijskoj ljepotici, svaka od naše 31 vrhunski opremljene sobe i 4 suitea prave su glasnogovornice minulih vremena kojima je naš arhitektonski i dizajnerski tim udahnuo dašak modernog, brižno pazeći na svaki detalj i potrebe suvremenih putnika.

Pregršt prirodnog svjetla, pogledi na šarmantni stari dio grada te udobni kreveti su tu da očaraju sva Vaša osjetila. Mediteranski ugođaj nude smještajne jedinice s balkonom ili terasom. Za sve dodatne upite, na raspolaganju 24/7 Vam stoji naš uigrani tim. Vjerujemo kako ćete boraveći kod nas osjetiti energiju i kreativnost ljudi koji su predano radili na osmišljavanju naše priče.