Povedite dragu osobu na zasluženi odmor i uživanje u Splitu - 3 dana i 2 noćenja na bazi doručka za 2 osobe u šarmantnom Hotelu Corner 4* i 1 sat privatnog korištenja SPA zone...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Iskoristite odličnu ponudu Hotela Corner 4* za svoj zasluženi odmor! Kupon vrijedi do 30.11.2023.

Hotel Corner 4* smjestio se u bivšoj zgradi matičnog ureda popularno zvanoj "stara vjenčaona Split". U želji da oživimo nekadašnji popularni gradski punkt, 2015. godine potpuno je renoviran da odgovara svim potrebama hotela od četiri zvjezdice.

Nadamo se da ćete se odlučiti baš za nas; što zbog bogate povijest kojom odiše sama zgrada, što zbog osoblja koje će se potruditi u svakom trenutku ugoditi vašim željama. 

Nalazi se na križanju dvije glavne ulice. U neposrednoj okolici nalazi se samoposluga, policijska stanica, autobusna stanica, trgovački centar, ljekarna, casino. Iza hotela nalazi se veliki parking koji je pod video nadzorom i besplatan je za sve goste hotela. 

U predvorju se nalazi recepcija, dnevni boravak te restoran (kapacitet 80 ljudi). 44 sobe su smještene na dva kata. U hotelu je zabranjeno pušenje. Cijeli je klimatiziran te pokriven besplatnim wi-fi internetom.

Comfort soba (cca 29,00 m2), 16 pogled parking / 18 pogled grad: bračni ili odvojeni krevet + wc; u svaku sobu moguće je postaviti pomoćni krevet uz nadoplatu. Svaka soba ima SAT-TV, mini bar, telefon, mjesto za sjedenje, sef za sve vaše dragocjenosti. WC je opremljen tuš kabinom, sušilom za kosu te ostalim potrepštinama (sapun, gel za tuširanje i dr.).